Digidexo.com

Hvordan velge nøtter å øke energi

Energi kan virke en knapp ressurs til tider, men i stedet for å nå for en kopp kaffe, velger nøtter å øke energi når du føler deg svak. Det er mange å velge mellom, men som rett og slett betyr at mulighetene er nesten uendelige.

Hvordan velge nøtter å øke energi

•  Øk omega-3 fettsyre inntak, og øke din energi, med valnøtter. Disse nøtter er en flott form for energi med disse hjerte sunne fettsyrer. En fjerdedel kopp valnøtter gir deg over 90% av det daglige inntaket av omega-3.

Reduser kolesterol og øke energi med nøtter som mandler. Dette er velsmakende rå og usaltet, og de er en stor kilde til protein.

Legg soya nøtter til ditt daglige inntak, og bidra til å øke energi og avverge sult. Disse nøtter er høy i protein og omega-3 fettsyrer som også kan hjelpe din sirkulasjonssystemet.

Øk din energi og ditt stivelse inntak ved å velge kastanjer for en sunn energi-fylt snack. Disse smakfulle nøtter er fullpakket med dobbelt så mye stivelse som poteter, og er lavere i kalorier enn de fleste andre nøtter.

Inkluder pistasjenøtter til kosthold for å øke stoffskiftet og energinivået. Disse nøtter er lav i natrium, når det spises usaltet, og de hjelper leverfunksjon.

Hjelp huden din med pinjekjerner og økte samtidig energi og protein inntak. Pinjekjerner også dra blodet og musklene.

Få fordelene av antioksidanter krefter og mineraler med pekannøtter. Disse nøtter bidra til å øke energinivået når det brukes som en snack, og bidra til å øke inntaket av sunt fett når spises rå og usøtet.