Digidexo.com

Hvordan lære ernæring til barn

Hvordan lære ernæring til barn


Barn er beryktet for å være "kresen eaters", forårsaker mange foreldre å understreke om hvorvidt deres avkom får den næringen de trenger. Når et barns kosthold ser ut til å bestå av litt mer enn chicken nuggets og makaroni, er det grunn til alarm. Utdanne barn om riktig ernæring er ikke bare gunstig, er det nødvendig. Heldigvis er det lett å lære hvordan å lære ernæring til barna.

Hvordan lære ernæring til barn

Modell gode matvaner. Barna lærer ved eksempel mer enn noe annet. Hvis de vitne du spise en balansert diett bestående av næringsrik mat, vil de (eventuelt) følge etter.

Involver barnet i valg av matvarer for pantry. Ta henne til butikken for å hjelpe plukke ut produsere elementer. Minn henne måltid samtidig at dette er "hennes brokkoli" eller "henne blomkål", og hun vil være mer sannsynlig å spise den.

Lær barnet ditt ernæring gjennom lek. Lag og farge en næringspyramiden sammen. Pass på å forklare betydningen av pyramiden form som det er relatert til hvor mye av hver type mat å spise hver dag.

Insister barna spise en bit av en "ny" mat, men ikke gjør dem spise hele servering hvis de ikke liker det. Tilby barna et kjent valg fra samme matvaregruppe i stedet.

Gjeninnføre mat til barn som ikke liker dem i utgangspunktet. Vent noen uker å gå av før du prøver en "ny" mat igjen, og bare insistere på at barnet tar en matbit. Mange matvarer som kreves flere introduksjoner før de blir en ervervet smak.

Cook med barnet ditt på en hyppig basis. Et barn vil være stolt av sin deltakelse i utarbeidelsen av et måltid - noe som gjør det mer sannsynlig at han vil nyte å spise hans skaperverk.

Godta tider når barnet bare "plukker" på mat eller ikke vil spise i det hele tatt. Unnskylde henne fra bordet etter 10 til 15 minutter, og tillate henne å gå spille uten å gjøre henne sitte gjennom hele måltidet.

Arbeid ernæring utdanning til andre læringsopplevelser. For eksempel, hvis barnet ditt studerer reptiler i vitenskap, lære forskjellene mellom en øgle-eller alligator kosthold og vår.

Ros barnet ditt når hun gjør en god mat valg ved å ringe oppmerksomhet til det. Ikke merke noen matvarer som "dårlig" når undervisning barnet om ernæring, men forklare hvordan vi bør spise mindre av mat som kaker og godteri og mer av mat som frukt og grønnsaker.