Digidexo.com

Plavix Positivt og ulemper

Plavix er en antilevringsformål stoff som bidrar til å forhindre hjerteinfarkt og slag. De arbeider for å holde blodplater i blodet kleber seg sammen, noe som er nr 1 årsaken til begge forhold. Plavix gir mange fordeler for pasienter med risiko for hjerteinfarkt og / eller hjerneslag. Stoffet har hatt suksess i behandling av pasienter 'utvinning fra hjertet stent kirurgi og er anbefalt av mange leger som et forebyggende tiltak for å unngå et hjerteinfarkt eller hjerneslag. Det er negative til Plavix: bivirkninger som diaré, kan allergiske reaksjoner og økte tilfeller av blødning oppstå.

Stent Recovery

Plavix vanligvis gis til pasienter utvinne fra stent kirurgi. Det er ansett som en viktig del av deres utvinning. Stenter er rør plassert i arteriene å åpne tidligere blokkerte passasjer og for å forhindre nye hindringer fra forming. Stoffet hjelper blodet tynn og tilpasse seg det nye maskinvare som er installert i legemet. Det anbefales at Plavix gis til stent pasienter som solo narkotika eller i kombinasjon med aspirin fra seks måneder til opptil tre år etter den første operasjonen.

Atrieflimmer Treatment

Atrieflimmer, eller A-FIB, oppstår når elektriske impulser ikke reise gjennom hjertet på en konsistent måte, noe som resulterer i en uregelmessig hjerterytme. Dette fører blod til å reise ikke i det øvre kammer av hjertet. Blood da kan pool og danne blodpropper som reiser til hjernen, og forårsake et slag. Den viktigste behandlingen av denne lidelsen historisk har vært stoffet Warfarin, men det har sterke bivirkninger, og det er vanskelig for noen mennesker å ta. Plavix tilbyr de lider et alternativ. De arbeider for å forhindre propper i mye på samme måte som Warfarin og har en svært høy suksessrate for A-FIB pasienter.

Asprin / Plavix Treatment

De utsatt for hjertesykdom og / eller slag, eller de som har hatt disse forholdene i det siste, noen ganger er gitt lav dose aspirin som et forebyggende tiltak. Det kan bidra til å holde blodet kjører fort og jevnt. Plavix har lagt til effektiviteten av denne behandlingen. Brukes alene eller sammen med aspirin, kan Plavix øke en persons sjansene for å forebygge og å overleve et hjerteinfarkt og hjerneslag.

Blødning

Økte forekomster av blødning er assosiert med Plavix behandling. Dette kan ikke være overraskende, vurderer stoffet som brukes til å klare propper. Men blødning med Plavix kan være skjult og vanskelig å gjenkjenne. Alltid rapportere til legen din noen tegn til mørk eller blodig urin, mørk avføring eller uvanlig blåmerker.

Andre Cons

Det er mindre betydelige bivirkninger for å ta Plavix. Alltid fortelle legen din dersom du er allergisk mot noen medikamenter og / eller mat som allergiske reaksjoner plage et lite antall brukere. Diaré er en annen bivirkning at brukere kan oppleve. For mange mennesker, kan dette oppstå i begynnelsen av behandlingen og redusere med tiden.