Digidexo.com

Typer Medisinsk Binders

Typer Medisinsk Binders


Ulike typer traumer eller sykdom kan bringe svakhet i kroppen, og myke orthotic enheter som medisinske bindemidler gjør det mulig å komme seg fra slike problemer raskere. Hver type medisinsk bindemiddel har en unik utforming eller formål, og iføre seg riktig type bindemiddel kan hjelpe ulike mennesker med varierende forhold fører en bedre livskvalitet.

Definisjon

En medisinsk bindemiddel er en type mykt orthotic eller støtte plagg som er designet for å støtte store områder av kroppen som brystet og magen. Vanlige indikasjoner for bindemidler inkluderer postoperativ omsorg, strukturell støtte, rehabilitering, forbedring av sirkulasjon, postural forbedring og påskynde av helbredelsesprosessen. En medisinsk bindemiddel er vanligvis laget av et pustende, løst vevet stoff som musselin.

Bryst Binder

En brystet bindemiddel er en slags støtte plagg som er brukt i thorax eller brystområdet. Brystbindemidler blir ofte brukt for personer som har lidd noen form for brystet traumer og påfølgende kirurgiske inngrep. Et eksempel på bruk av en kiste bindemiddel ville være for gjenoppretting for ribbe frakturer som en kiste bindemiddel hjelpemidler i å begrense smertefulle bevegelser som påvirker rib og tillater brukere å puste lettere. Varianter av brystet bindemidler har blitt designet til andre formål. For eksempel er det bryst eller (mer presist) bryst bindemidler som har vært brukt for postsurgical forvaltning av brystforstørrelse eller reduksjon. Det finnes også typer hannbrystbindemidler utformet for å løse eller i det minste hide gynekomasti, en tilstand ved hvilken hanner ligner utvikle bryst hunner sekundært til en rekke andre medisinske tilstander slik som hormonelle problemer eller fedme.

Abdominal Binder

Abdominal bindemiddel er en av de første tingene som kommer til tankene når du tenker på medisinske permer. I det grunnleggende, er en abdominal bindemiddel enten en elastisk eller nonelastic plagg som er pakket rundt og festet rundt området av magen for å gi ytre press til midsection å øke intra-abdominale trykket. Dette gjør at forskyvning av last som vanligvis ville øve press utover til mage vegger, til en slags press stor nok føre dehiscence, eller gjenåpning av sår. Abdominal bindemidler også er i stand til å bistå svekkede magemusklene i saker som for eksempel ryggmargsskade. Det er også variasjoner til utformingen av magebindemidler for å imøtekomme andre behov.

Support Girdle

Selv om det ikke synes å ligne en tradisjonell bindemiddel, et belte fungerer som en som det kan dekke et stort område av kroppen. Støtte hofteholdere er primært brukt for postoperativ omsorg eller støtte av de nedre mage- og bekkenbunnsområder, samt de overordnede deler av nedre ekstremiteter. Noen design kan selv utvide ned til beina. De mest populære bruk av belte ville være for postpartum utvinning samt planlagte prosedyrer som fettsuging og mageplastikk.

Advarsler

Innholdet i denne artikkelen bør på ingen måte betraktes som profesjonell medisinsk hjelp. Konsulter lege før donning noen form for medisinsk bindemiddel eller støtte plagg.