Digidexo.com

Måltid ideer for store familier

Fôring en stor familie kan være en utfordring, spesielt hvis du finner deg selv kjører kort av oppskrifter og ideer. Prøver å koordinere alles måltid preferanser og smak kan også være en utfordring. Heldigvis finnes det noen oppskrifter som nesten alle i familien din, inkludert de pickiest eaters vil nyte.

Gryteretter

Gryteretter er et godt valg for en hovedrett for store familier fordi oppskriftene kan enkelt doblet og tredoblet om nødvendig, og mulighetene er nesten uendelige. Du kan foreta en rask frokost gryte ved å kombinere egg, skinke og ost og blande i andre krydder og pålegg om ønskelig. Stek ved 350 grader Fahrenheit i ca 10 til 30 minutter, avhengig av mengde og type ingredienser som brukes. Du kan også gjøre mange kylling og ris gryteretter rett og slett ved å følge oppskrifter funnet på ryggen av ris pakker.

Pastaretter

Spaghetti og kjøttboller er en flerårig favoritt, siden dette måltidet er både rimelig og enkelt å lage i store mengder. Du kan eksperimentere ved å bruke ulike typer pasta og sauser og legge grønnsaker og andre ingredienser til saus. Du kan også erstatte kalkun, kylling eller soya for hamburger i kjøttboller.

Grillet mat

Hvis du har en grill, kan du lage store mengder av hamburgere, pølser, grillet kylling og andre retter på en gang. Prøv grillet veggie grillspyd for et sunnere alternativ også. Hvis du har en stor fryser, kan du kjøpe store mengder kjøtt når det er på salg, og deretter fryse den skal brukes senere, sparer du både tid og penger.