Digidexo.com

Tegn og symptomer på rusmisbruk

Tegn og symptomer på rusmisbruk


Folk som er bekymret for at en kjær sliter med rusmisbruk lurer på hvilke tegn og symptomer for å vurdere. Den største verdifall er at familiemedlemmer og venner ikke ønsker å se tegn og symptomer for å diagnostisere avhengighet riktig. Finne styrke til å se sannheten.

Utvidede pupiller

Når folk bruker visse stoffer, elevene blitt nesten like stor som hornhinner, og de ikke tilpasse seg endringer i lys når folk bruker mange legemidler.

Mangler elementer

De fleste familiemedlemmer merke forsvinningen av over-the-counter medisiner, resepter, alkoholholdige drikkevarer og andre elementer som inneholder alkoholholdige egenskaper. Vanligvis vil rusmiddelmisbrukeren nekte eller avlede kunnskap, selv når de blir konfrontert med bevisene.

Søvnproblemer

Uvanlige søvnmønster kan utvikle for rusmiddelmisbrukeren. Mange holde seg våken i natt timer og deretter sove i løpet av dagen. Andre holde seg våken og kablet for dager og deretter krasje, ute av stand til å holde seg våken.

Utydelig tale

De nær den rusavhengige kanskje merke endringer i måten den rusavhengige snakker. Tale kan bli utydelig, høres ut som om tungen er hoven, og ordene er ikke helt klart.

Uforklarlig Fravær

Stoffet misbruk ikke kan gjøre rede for sin tid nøyaktig. Forklaringen har en tendens til å bli usammenhengende på grunn av løgner for å skjule avhengigheten.

Uforutsigbare Responses

Den rusavhengige vil reagere på dagligdagse spørsmål og samtaler med unormale reaksjoner, slik som utilbørlig spenning, sinne eller tristhet. Den rusavhengige vil ofte "storme ut" av rommet, slik at familiemedlem føler ansvar for den rusavhengige respons.

Nye vennskap

Den rusavhengige oppsøker nye venner som er imot av narkotikabruk. Disse vennskap utvikler ofte skjulte og synes å "virke" plutselig til familiemedlemmer. Disse nye venner ofte synes å ha noe til felles med den andre enn avhengighet stoffmisbruker.