Digidexo.com

Hvordan bruke Nopalina

Hvordan bruke Nopalina


Nopalina er en helse supplement laget av en rekke ingredienser, inkludert ananas og grapefrukt ekstrakt, havrekli og linfrø. Nopalina er formulert for å hjelpe rense fordøyelsessystemet til stoffer som kan være giftige for kroppen. Nopalina kan også forbedre blodsirkulasjonen, forhindre forstoppelse og redusere kolesterolnivåer, på grunn av tilstedeværelsen av omega-3 fettsyrer i linfrø.

Hvordan bruke Nopalina

•  Ta en spiseskje med pulver fra posen. Tips pulveret i et krus eller kopp.

Legg den drikken du velger, til pulveret. Ifølge instruksjonene på flasken, kan du legge melk, vann eller juice.

•  Rør pulveret i væsken med en spiseskje, inntil pulveret fullstendig oppløses. Nopalina bør tas to ganger om dagen for å oppnå optimale resultater.

Ta åtte Nopalina kapsler om dagen, hvis du velger å ikke bruke pulveret. Flasken instruksjoner anbefaler forbrukere å ta fire om gangen, på to separate daglige intervaller.

Bo godt hydrert når du tar et kurs av Nopalina. Retningslinjene anbefaler forbrukere å drikke minst to liter vann om dagen, som Nopalina kan føre til dehydrering.

Ta Napolina i minst seks måneder, for å oppnå optimale resultater.

Hint

  • Langvarig bruk av Nopalina kan føre til kolon problemer. Nopalina inneholder flere avføringsmiddel ingredienser som kan skade din kolon over tid. Snakk med legen din om kosttilskudd, før du starter et program. Endre til et sunnere kosthold og trene regelmessig kan ofte kurere fordøyelsesproblemer også.