Digidexo.com

Spytt Drug testing av metoder

Spytt Drug testing av metoder

Hva er Spytt Drug Testing?

Spytt narkotika testing ble gjennomført som en enkel måte å teste for marihuana, THC, heroin, kokain og amfetamin. Spytt narkotika tester brukes av leger og klinikker i stedet for blod eller urinprøver. Spyttprøver anses enklere å bruke enn blodprøver, som krever en sykepleier til å fullføre, og lettere å få et pålitelig resultat enn urinprøver, som noen mennesker som vet de kommer til å få en urin stoff test vil prøve å kaste testen ved å drikke masse mengder vann eller detox drinker.

Tar en Spytt Drug Test

Du kan ta en spytt dopingtest på ditt lokale legekontor eller gratis klinikk. Noen jobber vil kreve at du tar en dopingtest før å bli ansatt, som vanligvis finner sted på selskapets legekontoret eller menneskelige ressurser kontor. Du kan også kjøpe spytt narkotika tester på nettet (se Ressurser) og på ditt lokale apotek. Innkjøp at-home tester på nettet eller på apotek anses å være mer fortrolig enn å ta dem på et legekontor fordi resultatene vil bli gitt til deg ved hjelp av en bekreftelse nummer i stedet for ved navn. En på-hjem dopingtest er også en fin måte å finne ut om barnet eller tenåringen har vært å ta medisiner uten å få myndighetene eller legen din involvert. I begge tester, er en tannbørste-lignende applikator anbragt mellom tungen og kinn i to minutter, deretter plassert tilbake i plastbeholderen og gitt til legen eller transporteres til laboratoriet notert på hjemme-test.

Får de resultatene

Hvis du har hatt en spytt test på legekontoret eller på en gratis klinikk, vil legen be deg om å ringe - vanligvis i en til tre uker. Du kan da motta testresultatene fra resepsjonisten over telefon. Med en dopingtest etter en jobb, vil arbeidsgiveren din informere deg om resultatene av testen, som regel bare hvis de er negative. En hjemme-test vil vanligvis ta mellom fire til seks uker å motta resultatene. Du blir nødt til å ringe nummeret av laboratoriet oppført på pakken og skriv deretter inn bekreftelsesnummeret trykt på test emballasje for å motta resultatene. Testresultatene vil enten bli gitt av en telefon representant eller et automatisert program.