Digidexo.com

Slik starter en spiseforstyrrelse Support Group

Anslagsvis 8 millioner amerikanere lider av en spiseforstyrrelse. En i hver to hundre kvinner i USA lider av anorexia nervosa, mens to til tre i hundre kvinner lider av bulimi som rapportert av South Carolina Department of Mental Health. Dessverre, vil bare rundt én av 10 personer med en spiseforstyrrelse søke hjelp og opp til 20 prosent av anorektikere vil dø av komplikasjoner av sykdommen. Støttegrupper kan være svært nyttig for dem som lider av en spiseforstyrrelse, fordi det gir dem en måte å møte andre med lignende problemer.

Slik starter en spiseforstyrrelse Support Group

•  Sjekk ditt område for å se om det er noen eksisterende støtte grupper som allerede er i ditt område. Kontakt med Foreningen av Anorexia Nervosa og Associated Eating Disorders (se Ressurser), som opprettholder en database med grupper for å finne ut om det noen nær deg.

Se på din egen timeplan og måle din emosjonelle helse. Har du realistisk har tid til overs til å forplikte seg til planlegging, formidling, koordinering og snakke hendelser for konsernet? Vil du ha tid til å møte med enkeltmedlemmer når de har problemer eller bekymringer?

Oppnevne en co-leder eller noen som kan hjelpe deg med å koordinere gruppen. Dette er spesielt viktig, siden det vil være dager da du ikke føler ditt beste selv, eller du har tilbakefall eller sliter med din egen spiseforstyrrelse.

Finn ut hvilken type møte du har Hvor lenge vil det vare? Hvor lenge med kunngjøringer og velkommen ta?

Annonser ditt støttegruppe. Legge møtet kunngjøring på nettet eller på Craigs List. Alternativt, ta kontakt med ditt lokale sykehus og legekontorer og spør om du kan plassere flyers på venterommet.

Hint

  • Sørg for at møtet starter og slutter som annonseres. Du vil miste medlemmer hvis møtene starter sent eller kjøre over den tid som er angitt.
  • Konfidensialitet og tillit er avgjørende for helbredelsesprosessen som finner sted under support gruppemøter. Sørg for at alle medlemmer holder seg til en avtale om konfidensialitet.