Digidexo.com

Er Almond Oil bra for fjerning av ørevoks?

Mandelolje har mange store fordeler og bruksområder. En av dem er å bruke den til å hjelpe til med fjerning av ørevoks. Mandelolje og andre oljer kan være svært nyttig sammen med flere teknikker for å fjerne ørevoks selv. Ørevoks er normalt og sunt. Men noen personer over produsere voks, og når dette skjer kan det føre til en blokkering som må fjernes. Denne unormale oppsamlingen kan også unngås ved regelmessig rengjøring av ørene ut. Denne artikkelen vil gi deg informasjon om hvordan du kan forhindre overdreven voks buildup.

Typer

Den mandelolje tjener som et smøremiddel og mykner for å hjelpe til med fjerning av ørevoks. Som ørevoks bygger seg opp i øret til punkt blokkerer øregangen, vil den begynne å stivne og bli festet til huden i øregangen. Fjerne voks uten først oppmykning kan være svært smertefullt og forårsake blødninger. Oljen blir brukt ved å sette fem på åtte dråper i hvert øre. Sørg for å gjøre dette ett øre om gangen, fordi etter du sette olje i du ønsker å holde hodet på skrå til siden i 10 til 15 minutter for å la oljen trekke inn i herdet voks. Deretter plasserer en vev over oljet øret og vippe til den andre siden for å fjerne uabsorbert olje, nå gjør det andre øret. For en fullstendig blokkering som har forårsaket et tap av hørsel i øret, gjenta denne prosessen med å sette i olje tre ganger før du går videre til neste trinn for å fjerne blokkeringen. Hvis du gjør dette som et forebyggende tiltak, eller for å fjerne overflødig voks for å unngå en blokkering bare gjøre dette en gang en gang i uken. Oljer som fungerer godt for dette omfatter mandelolje, det er en naturlig anti-inflammatorisk og laget av en plantekilde. Alt vi putter inn i kroppen vår eller på huden vår er absorbert, så det er bra å bruke plante eller naturlig utledes oljer. Det følgende er oljer kan trygt brukes for ørevoks fjerning: olivenolje, kokosnøttolje, vitamin E olje, jojobaolje, og avokadoolje, så lenge oljen er i flytende form. Unngå oljer som baby olje, matoljer, duftende oljer eller massasjeoljer. Ikke varm opp eller kjøle oljen. Sørg for å bruke den i romtemperatur.

Fordeler

Fordelen med mandelolje er å myke opp voks og å smøre huden i øregangen for å fjerne voks. Olje alene vil ikke fjerne ørevoks må du skylle øret voks ut. Noen vil anbefale å plukke den ut eller grave den ut med en ørevoks fjerning verktøy, men dette anbefales ikke fordi du ikke kan se hva du gjør, og det er bedre å skylle ut voksen. Du trenger en pære sprøyte ligner på hva brukes til å rense nyfødte nesebor; Du finner disse i baby delen eller voks fjerning delen på butikker og apotek. Pæren sprøyten ikke bare hjelper til med fjerning av ørevoks, men også å hindre fremtidig oppbygging som er omtalt nedenfor. Du skal bruke 2 kopper lunkent vann fra springen, ikke varmt. Du kan også blande en teskje natron eller peroxide i vannet, da dette bidrar til å myke opp og bryte ned den voks som du flush. Denne delen gjøres best i dusjen tar din kopp med vann og sprøyten inn i dusjen. Nå klem pæren, og plasser den i kopp vann og la gå. Sprøyten vil suge opp vann. Etterpå vippe øret du ønsker å bygge ned og plassere tuppen av fylte sprøyten inn i åpningen på det øret. Ikke stikke den ned i øret like ved åpningen av kanalen. Fast presse sprøyten og det vil skyte vann inn i øret. Dette tømmes, og det er den beste måten å fjerne ørevoks. Du må gjenta mange ganger fylle sprøyten, klemme inn i øret og holde øret på skrå nedover. Du vil se voksen komme ut på gulvet i dusjen og du vil føle øret begynner å åpne opp hvis det ble fullstendig blokkert. Det er best i dusjen eller badekaret fordi du har rikelig med varmt vann for å fylle din kopp, og du trenger ikke å bekymre deg for å bli våt. Det kan ta flere dager med spyling i dusjen for å fjerne en ørevoks blokkering. Dersom øret begynner å bli sår, stoppe og gjøre mer neste dag. Hvis du føler deg svimmel eller ør etter første flush, stoppe så kan du ikke være i stand til å fjerne det hjemme og kan trenge å se en lege. Hvis du føler deg fin, og det er ingen smerter, og fortsett å skylle og ørevoks kommer ut.

Forebygging / løsning

Det menneskelige øret produserer ørevoks hele dagen lang. Ørevoks fungerer som et smøremiddel i øret. Det er en naturlig anti organ som bekjemper bakterievekst i øret vårt, og den inneholder en naturlig insectasides å holde bugs fra å ville hekker i våre ører. Med alle disse flotte formålene Hvorfor ønsker vi å rense den ut? Hvis venstre for å bygge opp, kan ørevoks forårsake midlertidig hørselstap, vertigo lignende symptomer og smerte. Ved hjelp av en olje som mandel olje en gang i uken og holde et øre sprøyte og cup i dusjen for å skylle hvert øre ut et par ganger i uken er en fin måte å unngå overflødig ørevoks fra å bo i ørene. Bomullspinner kan være morsomt å bruke, men bør ikke brukes til å pensle på innsiden av øret. Vattpinner vil presse voks iden som kan føre til en eventuell blokkering. Bruk bomullspinner bare å rense utsiden av øret.

Expert Insight

Mandelolje er også stor for å behandle tørre kløende røde eller hovne ører, ikke bare fordi det besitter naturlige anti-inflammatoriske egenskaper, men det er også kjent for å forbedre hudens tilstand. Mandelolje kan også brukes til å hjelpe til med innsettingen av høreapparater. Hvis dette gjelder deg, ta en dråpe mandelolje på fingeren og gni på utsiden av bistanden, ikke på direkte bunnen eller toppen, men rundt midten, og sett som normalt, hjelper dette for tettsittende høreapparater, eller hvis du har en uvanlig buet kanalen og det har vært vanskelig for deg å sette inn høreapparatet.

Advarsel

Når du bruker et produkt som mandelolje for første gang kan det være lurt å plassere en dråpe på håndleddet og vente 24 timer for å teste for noen allergi. Hvis du noen gang opplever smerter i ørene, svimmelhet, tap av balanse, drenering fra ørene dine, eller plutselig tap av hørsel du trenger å oppsøke lege, kan det være mer enn ørevoks. Hvis du har rør i ørene eller en sprukket eller revet trommehinnen satt aldri noe væske i øret, olje eller vann, se en lege for voks fjerning. Hvis du opplever noen av symptomene nevnt smerter, svimmelhet, eller tap av balanse mens spyling stopp og ta kontakt med en lege for voks fjerning. Stikk aldri noen gjenstand inn i øret for å forsøke å fjerne voks, og som med oppstart av eventuelle nye hjem behandlinger, bør du oppsøke lege først.