Digidexo.com

Hvordan rense tarmen med Coconut Oil

Hvordan rense tarmen med Coconut Oil


Kokosolje har vist seg å gi lindring av symptomer på fordøyelses nød i tarmen samt hindre disse symptomene fra re-forekommende, ifølge Folkets Pharmacy Guide to Herbal og hjem rettsmidler. Kokos Cures beskriver hvordan næringsstoffene blir absorbert i blodstrømmen som mat reiser langs tynntarmen, slik at ufordøyelige fibre, og døde celler av tiden enden av tynntarmen blir nådd og kokosnøttolje bidrar til å spyle disse forblir ute. Nyter rensing og andre helsemessige fordeler av kokos olje er så enkelt som å følge noen få trinn.

Hvordan rense tarmen med Coconut Oil

Kjøp kokos olje kosttilskudd fra din lokale helsekost butikk eller fra online narkotika og vitamin butikker.

Svelg tre kokos olje kapsler med frokost.

Nyt kokos olje spredt som en ettermiddag snack. Du kan spre den på brød mye som smør, bland det med peanøttsmør, smelte den inn i din kaffe eller til og med bruke den med salater og wok. Begrense spredningen til en eller to spiseskjeer om dagen.

Med middag, ta ytterligere tre kokos olje kapsler.

Hint

  • I tillegg til rensing fordelene av kokos olje, mange rapporterer at kokosolje fungerer bra som en fuktighetskrem for hud og hår.
  • Mens kokosolje er et sunt fett, det er slike ting som for mye av en god ting. Prøv ikke å gå over beløpene som er oppført, og vær spesielt oppmerksom på hvor mye av spredningen brukes.