Digidexo.com

Hjem Løsning for Ear påvirket Wax fjerning

Hjem Løsning for Ear påvirket Wax fjerning


Ørevoks, til tross for noen ganger være irriterende hvis den plugges øret eller blokker trommehinnen, er faktisk gunstig for ørene. Den blokkerer utenlandske gjenstander kommer inn i øret og kan hindre ørebetennelse. Påvirket ørevoks kan være farlig hvis den når trommehinnen og kan føre til væske buildup i øret. Du må da se din lege for å få øret drenert. Dersom øret ikke er infisert, men du kan fjerne ørevoks buildup fra øret hjemme, med noen elementer fra rundt huset og ditt lokale apotek.

Hydrogenperoksid og destillert vann

Gjør en løsning av 1 del hydrogenperoksid og en del destillert vann i et drikkeglass. Gjør om en kopp total løsningen. Ved hjelp av en trakt, forsiktig helle en liten mengde av løsningen i øret. Hold andre øret til skulderen din for å holde den elendige øret i oppreist stilling. Bo i denne posisjonen i 1 minutt, og deretter helle ut løsningen ved å holde øret opp-ned over vasken. Noen ørevoks bør komme ut med løsningen. Fortsett å lede løsningen inn i øret til det ikke er mer overflødig ørevoks kommer ut med løsningen, eller det ikke er mer løsning igjen. Hvis dette midlet ikke fungerer for deg, prøv den ekstra middel under.

At-Home Ear vanning Kit

Du kan kjøpe en hjemme-øret vanning kit på ditt lokale apotek eller matbutikk. Vanligvis vil settet inneholde ørevoks clearing-løsning, vanligvis inneholdende hydrogenperoksyd, og et øre stempelet som vanligvis er laget av plast. Stempelet kan være fylt med løsning, og deretter presset for å frigjøre løsningen inn i øret i en høytrykksstrøm. Følg instruksjonene på siden av kit, som vanligvis vil be deg om å forlate løsningen i øret i minst 1 minutt. Deretter helle løsningen ut ved å riste øret opp-ned over vasken. Gjenta til all ørevoksen er fjernet. Hvis ørevoks ikke kan forskyves, kontakt legen din, som vil presse en sprøyte med varmt vann inn i øret for å fjerne den.