Digidexo.com

Hva medisiner forårsake tinnitus?

Tinnitus er en svært vanlig tilstand som kan være forårsaket av mange ulike faktorer. For noen mennesker, kan betingelsen være et resultat av kroppens negativ reaksjon på visse medisiner. Hvis du begynner å ta et medikament, og deretter begynne å høre øresus kjent som tinnitus, så la legen få vite, og han kan være i stand til å foreskrive en ny medisin som ikke vil forårsake tinnitus og vil tillate tinnitus du opplever å avta.

Identifikasjon

Tinnitus er en tilstand som forårsaker en ringing eller piping støy i ørene til enhver tid. Tinnitus kan noen ganger indikere andre problemer, eller det kan noen ganger være et resultat av en negativ reaksjon på medisiner. Mens tinnitus kan være frustrerende og irriterende, betyr det ikke vanligvis indikerer en alvorlig tilstand eller lidelse. Behandlinger er tilgjengelig som kan begrense effektene av tinnitus, og leger kan foreskrive medisiner for å bidra til å redusere tinnitus.

Aspirin

Mange mennesker tar aspirin hver dag, både for å bekjempe ulike plager og for å forebygge visse tilstander utvikler. Ta aspirin i store doser kan noen ganger føre til tinnitus. I de fleste tilfeller, men pasienter må ta mer enn et dusin piller daglig over en lengre tidsperiode for å oppleve tinnitus som et resultat av aspirin, og virkninger av tinnitus kan reduseres eller elimineres ved ganske enkelt å avvikling av aspirin.

Malaria Treatment

Den malaria stoff som kalles kinin har vært kjent for å forårsake tinnitus. Noen av bivirkningene av kinin (og andre malariamidler) omfatter svimmelhet, angrep av tinnitus og pustevansker. Det anbefales at hvis disse bivirkningene vedvarer, bør pasienten slutter å ta medisiner for å tillate bivirkningene å avta. Kinin brukes også for å bidra til å forhindre leggkramper.

Hypertensjon

Tinnitus kan spores tilbake til legemiddelindusert hypertensjon forårsaket av medisiner som amfetamin og kortikosteroider. Disse stoffene kan noen ganger øke hjertefrekvensen, som bringer på hypertensjon, hodepine, tretthet og tinnitus. Disse medikamentene er ofte brukt til å behandle hudsykdommer, ulike typer svulster, angst, depresjon og oppmerksomhet underskudd lidelser.

Antibiotika

Noen av de antibiotika som brukes til å bekjempe virus-og bakterieinfeksjoner, for eksempel kloramfenikol, tetracyklin og bleomycin kan bringe på tinnitus. Det er også mulig at kreft medisiner som mechlorethamine og vinkristin vil også skape tinnitus.