Digidexo.com

MS Natural Behandlinger

Multippel sklerose er en medisinsk tilstand som påvirker nervesystemet. Med multippel sklerose, kroppens immunsystem forårsaker progressiv skade ved å spise bort på beskyttende dekke av nerver. Dette resulterer i en forstyrrelse mellom kommunikasjons av kroppen og hjernen. Dette fører ofte permanent skade på nervene. For de med multippel sklerose, er det ulike naturlige behandlinger.

Urter

Kineserne har tradisjonelt brukt som urtemedisin for behandling og forvaltning av multippel sklerose symptomer. Urten er kjent som nyre Gusui, og det er også ofte brukt for nyresykdommer. Denne urten er tatt som en pille. Nyre Gusui er kjent for å være effektiv til å redusere symptomene på multippel sklerose og også for å senke frekvensen av dens stikkflammer. Det er i stand til å inhibere den inflammatoriske respons av både ryggmargen, så vel som i hjernen.

Yoga

Yoga er en naturlig måte å behandle multippel sklerose og dens symptomer. Yoga er spesielt gunstig for bekjempelse av tretthet og utmattelse, som er to av de største symptomer på sykdommen. Ulike typer refleksologi behandlinger er også nyttig for lindrende sensoriske, urin og motoriske symptomer hos personer som lever med multippel sklerose.

Kosttilskudd

Det finnes også flere typer kosttilskudd som er svært gunstig for å håndtere multippel sklerose symptomer. Disse supplementene omfatter nattlysolje, omega-3, B-vitamin-komplekset (spesielt folinsyre, inositol, B12 og B1), mineraler (for eksempel magnesium, sink, mangan og selen), solbærolje og aminosyrer (slik som glutation, N acetylcysteine ​​og phosphatidylcholine).

Diet

Spise et sunt, velbalansert og næringsrikt kosthold kan også bidra til å behandle multippel sklerose. Dette innebærer å spise mye grønnsaker og frukt, forbruker planteprotein i motsetning til animalsk protein, fjerne flerumettede grønnsaker fra kostholdet, spise mer økologiske matvarer, spise masse gurkemeie og ingefær, og konsumere mer omega-3 fettsyrer (du kan få disse fra valnøtter, fisk, hamp og linfrø).

Bromelain

Bromelain er en annen urtemedisin som er kjent for å være svært nyttig i behandling av multippel sklerose. Bromelain er en blanding av fordøyelsesenzymer som er utvunnet fra ananas. Det er elsket for sine potente anti-inflammatoriske egenskaper. For dem som lider med multippel sklerose, tar bromelain er en naturlig måte å berolige både betennelse og sterke smerter.