Digidexo.com

Hvordan Stopp Nervøse Tics

Hvordan Stopp Nervøse Tics


Nervøse tics kan ta mange former, og dermed kan være svært vanskelig å peke ut og behandle. De fleste vanlige tics er "rask, ufrivillig, gjentatte muskelbevegelser, som vanligvis involverer ansiktet eller nakken." (Se referanse 1) Eye blinker, leder kaste og ansikts griner ville være eksempler på vanlige tics. Det er anslått at enkle tics forekommer i omtrent 10 prosent av befolkningen. Det er noen anerkjente måter å forsøke å stoppe nervøse tics.

Hvordan Stopp Nervøse Tics

•  Slapp av. Det kan høres ut som en forenklet løsning, men hvis du kan bli kvitt nervøsiteten, så du kan være i stand til å kvitte seg med nervøs tic. Lære og anvende anerkjente avspenningsteknikker som yoga, dype pusteøvelser eller meditasjon. Hvis disse metodene fungerer så bør du føler deg mindre nervøs og mindre utsatt for utbrudd av nervøse tics.

Ta et kurs av multivitaminer for å rette opp eventuelle mangler i systemet. Nervøse tics kan være forårsaket av vitamin og mineral mangler, og jevnlig tar multivitaminer kan fylle opp systemet ditt og bli kvitt nervøs tic.

Snakk med en psykiater om din angst, nervøse følelser eller andre følelser. Det kan virke skremmende å besøke en psykiater, men det er ikke et tegn på sykdom eller galskap. De kan ganske enkelt være i stand til å hjelpe deg med å komme til enighet med noen følelser som er årsak til nervøse tics skal vises. Du kan finne når du har møtt opp til problemene, kan nervøs tic forsvinne.

Gå til legen din hvis du er på noen form for medisiner. Hvis en nervøs tic begynte å dukke opp når du startet et kurs av medisiner, så det kan være årsaken. Diskuter din medisinering og dosering med legen din og prøve å komme til en slags oppløsning.