Digidexo.com

Konsekvent Hamstring Pain

Konsekvent Hamstring Pain


Hamstring musklene er plassert på baksiden av lårene. Når du trekker en hamstring, det er en tåre av hamstring muskelfibre. Konsekvent hamstringskade kan være smertefullt, men det kan helbrede seg selv over tid.

Symptomer

Når en person har en hamstringskade, en av de mest vanlige symptomer er en skarp og plutselig smerte på baksiden av låret. En person kan ikke være i stand til å utvide sin benet rett uten å føle intens smerte.

Årsaker

Mange faktorer kan bidra til hamstring skader. Den ene innebærer å skyve utover grensene dine med for mye fysisk aktivitet. Andre faktorer er dårlig fleksibilitet og / eller muskelstyrke.

Diagnose

Å diagnostisere hamstring problemer, vil en lege gå over personens medisinske historie og stille spørsmål om treningsvaner. På baksiden av låret vil også bli undersøkt, og vil innebære strekker og bøyer benet. Det er viktig for legen å fastslå nøyaktig når og hvor smerten er følt.

Behandling

Hvis en person har konsistent hamstring smerter, er det viktig å hvile på så mye som mulig muskel. Bruke is og kompresjon også er nyttig. En lår vikle kan også brukes for støtte. For alvorlig hamstring smerter, kan det være best å se en lege.

Forebygging

For å hindre konsekvent hamstring smerter, strekke og varme opp før trening. Prøv ikke å overdrive noen øvelser. Det er nyttig å strekke etter trening også.