Digidexo.com

Instruksjoner for Acetazolamide Injeksjoner

Instruksjoner for Acetazolamide Injeksjoner


Acetazolamide, eller Diamox, er en reseptbelagte medisiner som brukes for enkelte typer epilepsi, væske buildup eller glaukom. Medisinen er ikke gitt til pasienter som er gravide eller ammer et barn, så det kan ha negative effekter på et ufødt barn. Ifølge Drugs.com, bør pasienter med nyre-eller leversykdom eller problemer med binyrene problemer ikke ta medisiner.

Instruksjoner for Acetazolamide Injeksjoner

Les over pasientens medisinske fil. Se etter helseproblemer som nyresykdom eller leversykdom. Vær oppmerksom på de medisiner pasienten er for tiden tar. Ifølge Drugs.com, Topimax, Xanax, Prozac, AZOPT, Celexa og Lantus har moderat til store legemiddelinteraksjoner med acetazolamid.

sette injeksjonen i henhold til legens ordre. Medisinen injiseres direkte i en blodåre, så det må administreres av en lisensiert profesjonell. Den resept instruksjoner vil gi en bestemt dosering og en tidslinje for etterfølgende injeksjoner.

Se for bivirkninger. Reaksjoner å ta hensyn til som forvirring, tretthet, allergiske reaksjoner som elveblest eller hevelse, odde blåmerker eller blødning, nummenhet eller prikking i hender og føtter, visjon endringer eller svakhet. I tilfelle av allergiske reaksjoner som elveblest, utslett, hevelse eller pustevansker, oppsøke lege umiddelbart for pasienten.

Pasienter som tar acetazolamid bør unngå aspirin eller noen medisiner som inneholder acetylsalisylsyre. Aspirin kan føre til blødning og kombinert med acetazolamid, er risikoen for blødning økt. Pasientene bør bare ta aspirin hvis en lege gir tillatelse.