Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Shin splinter

Hvordan bli kvitt Shin splinter


På et eller annet tidspunkt, kan en løper ende opp å gjøre med shin splinter. Faktisk, mange løpere klager over denne smertefulle lidelsen. Mens smertefullt, er shin splinter oftest behandles hjemme. Men hvis smertene vedvarer, kan det hende du trenger å gjøre en avtale for å se en lege. Før du drar til legekontoret selv, gi følgende trinn en prøve.

Hvordan bli kvitt Shin splinter

Fjern ting som forårsaker dine shin splinter. Ofte kan dette være fra feil joggesko eller ujevnt underlag.

Hvile og bruke is eller en kald komprimere til bena så mye som mulig for de første 48 til 72 timer. Hev bena så mye som mulig og få en henvisning til en passende profesjonell innen de første 48 til 72 timer i tillegg. Dette er ofte referert til som RICER regime: hvile, is, kompresjon og elevasjon og henvisning.

Påfør varme og massere bena etter de første par dagene. Ved hjelp av varme og dype vev massasje vil fremskynde helbredelsesprosessen av muskler og sener. Pass på å bruke varme og massere beina før og etter du trener mens smertene varer.

Strekk musklene dine. Dette er en annen måte å bli kvitt shin splinter. Det hjelper også forberede dine muskler for å stresse med løping og kan stoppe andre skader oppstår.

Begynn å kjøre da dette vil bidra til å helbrede dine shin splinter og sørge for at de ikke kommer tilbake. Bare sørg for at du vente 3 til 4 dager før du begynner å kjøre igjen. Vurdere en langsommere kjøre på myke underlag mens du venter på din shin splinter til fullstendig leget.

Hint

  • Forebygging er alltid den beste recourse.