Digidexo.com

Hvordan bruke Low Dose Naltrexone for multippel sklerose

Low Dose Naltrexone, eller LDN, er et trygt og effektivt alternativ behandling for multippel sklerose. LDN arbeider for å stoppe sykdomsutviklingen ved å styrke og styrke immunforsvaret. Tusenvis av mennesker over hele verden har med hell brukt lavdose naltrekson å stoppe utviklingen av alle former for multippel sklerose, og i mange tilfeller, lette eller eliminere daglige symptomer. LDN er vanligvis brukes i forbindelse med diett endringer og andre alternative behandlinger for multippel sklerose. Lavdose naltrekson kan ikke brukes med krabbe legemidler foreskrevet av konvensjonelle leger for MS.

Hvordan bruke Low Dose Naltrexone for multippel sklerose

Komme LDN

•  Snakk med legen din om lavdose naltrekson. De fleste mennesker har bedre hell å få en resept fra sin fastlege enn sin nevrolog.

Ta oppskriften til en god compounding apotek. LDN er laget ved å fortynne full styrke naltrexon i riktig styrke tabletter. Full styrke naltrekson kommer i 50mg tabs. Personer med multippel sklerose ta mellom 3 mg og 4,5 mg hver kveld.

Hvis du ikke kan få en resept fra legen din, ta kontakt med en av de mange leger er kjent for å foreskrive lavdose naltrekson til personer med multippel sklerose. Du kan finne disse legene ved å bli en LDN støtte liste og bare ber om opplysningene.

I tilfelle du ikke har en ldn kunnskapsrik lege i ditt område, kan du bestille full styrke naltrekson fra en av flere nettapoteker.

Ved bruk av full styrke naltrexon, bland 1 50 mg tab med 50 ml vann for å danne en oppløsning av 1 mg naltrexon per 1 ml destillert vann. Rist godt, og oppbevar i kjøleskapet. Bruk din medisin dropper å måle ut nøyaktig hvor mye medisiner du trenger.

Tar Low Dose Naltrexone

Ideelt dosering ved behandling av multippel sklerose er 4.5mg, men de med spacticity kan ha bedre resultater med den nedre 3,0 mg dosering. Det anbefales at de med MS begynne med 3,0 mg og sakte jobbe opp til 4.5mg, siden starter på høyere dose kan øke stivhet og andre MS-symptomer.

Begynn med å ta 3,0 mg hver kveld før du går til sengs. Enten ved hjelp av sammensatte tabletter eller flytende LDN, drikk et fullt glass vann med meg lavdose naltrekson. Fortsett å ta 3,0 mg for 1-4 uker. Hvis du opplever bivirkninger av stivhet, eller søvnforstyrrelser, ikke øke dosen til bivirkningene forsvinner.

Når bivirkningene avtar, øker dosen til 3,5 mg hver kveld. Fortsette i 1-4 uker, deretter øke til 4.0mg for 1-4 uker, endelig, øke til 4,5 mg og vedlikeholde denne dosen.

Hold et symptom logg. Spore alle multippel sklerose symptomer og LDN bivirkninger, så du kan se på et øyeblikk hvor de lave dose naltrexon effekter deg.

Snakk med legen eller apoteket om hver doseøkning.

Bivirkninger og hvordan du kan takle dem

Mange mennesker opplever midlertidige søvnforstyrrelser med LDN. Rastløshet, søvnløshet og levende dreaming er vanlig. Hvis det er mulig, har tenkt å ta en lur i løpet av dagen, holde seg hydrert og finne måter å redusere stress og aktivitetsnivå hvis søvnighet blir et problem. Søvnforstyrrelser vare bare noen få dager til en uke, i de fleste mennesker.

Detox reaksjoner er også vanlig. Som LDN arbeider for å forbedre immunforsvaret, kan kroppen begynne å kvitte seg med sovende virus og bakterier. Dette er normalt. Drikk ekstra væske, hvile, og ta hensyn til kosthold for å hjelpe kroppen din fullføre sitt arbeid.

Spaticity eller stivhet i muskler er et problem i en liten prosentandel av personer som starter LDN. Hvis du tar mer enn 3,0 mg, redusere nattlig dose ned igjen til 3,0 mg til stivhet avtar. Hvis du allerede tar 3,0 mg, prøv en varm komprimere eller mild smertestillende for å lindre stivhet. Hvis stivhet ikke avta ikke i løpet av noen uker, snakk med legen din, apotek eller LDN støttegruppe.

Stølhet kan være et problem i de menneskene for hvem lavdose naltrekson fungerer godt. Disse menneskene øke sitt daglige aktivitetsnivå uten å vite det, og oppleve stølhet eller tretthet. I dette tilfellet, bremse ned litt og øke aktiviteten langsomt, slik at kroppen din tid til å tilpasse seg den nye energinivå.

Kontakt din LDN støttegruppen, apotek eller LDN kunnskapsrik lege hvis du opplever noen bivirkninger du ikke er sikker på hvordan å takle, eller har du en økning i MS-symptomer.

Hint

  • Hvis du gjør din egen LDN, sørg for å holde nedkjølt. Noen skjære tabletten i to og oppløses i 25 ml destillert vann.
  • Ta lavdose naltrekson hver natt.
  • Ideell dosering er mellom 23:00 og 1 am.
  • Ikke bruk alkohol eller opiater som inneholder medisiner mens du bruker lavdose naltrekson.
  • Ikke bruk høydose steroid medisiner, for eksempel prednison, mens du tar LDN.
  • Mens folk flest hvorfor prøve LDN erfaring symptomreduksjon, husk det viktigste formålet med lavdose naltrekson er å stoppe sykdomsutviklingen.