Digidexo.com

Hvordan koble opp en EKG Machine

Hvordan koble opp en EKG Machine


Et elektrokardiogram (EKG eller EKG) er en rutinetest brukes til å overvåke den elektriske aktiviteten i hjertet. Tidsintervaller på en EKG hjelpe legene bestemme hvor lenge en elektrisk bølge tar å reise gjennom hjertets kammer. Disse resultatene hjelpe legene avgjøre om hjertekamrene er forstørret eller overarbeidet. EKG oppnås ved å plassere små elektroder på kroppen for å sende avlesninger av hjertets elektriske aktivitet til EKG-maskin. Enkelte tiltak er avgjørende for nøyaktige målinger, så det er viktig å forberede til en EKG-testing.

Bruksanvisning

•  Fortell pasienten til å ta av seg skjorta å begynne forberedelsene til testing, og har kvinnelige pasienter fjerne sine bras å hindre interferens med EKG målinger. Instruere pasienter til å sette sykehusklær på med fronten åpen for enklere plassering av EKG elektroder. Hjelpe pasienten ligge ned på undersøkelsesbordet og bli komfortabel.

Gni alkohol pads på pasientens hud for å fjerne eventuelle parfymer, kremer, oljer eller pulver fra de øvre bryst, ben og armer hvor elektrodene skal plasseres. Barbere eller klippe områder der håret kan hindre elektroder fester seg til huden. La gnis eller barbert områder tørr.

Koble den ene enden av hver EKG føre inn i fronten av EKG maskinen. Skyve en EKG elektrode lapp på den frie enden av hver EKG bly til det klikker. Ledninger og elektroder er klare for plassering på kroppen.

Se på etiketten på hver leder som identifiserer hvor ledelsen vil bli plassert på kroppen. Lem fører er merket for identifikasjon, for eksempel "Høyre arm (RA)", "Venstre arm (LA)," "Høyre ben (RL)" og "Venstre ben (LL)." Bryst fører er merket "V1" gjennom "V6" for brystet plassering.

Trykk elektrodene på pasientens ben og armer med limet sidene vendt ned. Plasser elektrodene i henhold til merkingen på de vedlagte fører. Trykk hver elektrode fast mot huden for å fjerne hullene eller løfte opp fra huden.

Trykk på hjerte elektroden med V1 føre til pasientens høyre for sternum (lange flate bein i midten av brystet), på den fjerde interkostalrommet (mellomrommet mellom to ribben) fra toppen av brystet, og plasser elektrode med V2 bly over fra V1 bly, på venstre side av brystbenet. Plasser V4 ledelsen på pasientens venstre side av brystbenet, på den femte interkostalrom; deretter bruke V3 bly midt mellom lederne V2 og V4. Sted fører V5 og V6 til høyre av bly V4, i kronologisk rekkefølge.

Fortell pasienten til å forbli stille under prosedyren. Forhold som krampetrekninger, skjelving, eller muskelskjelvinger kan forstyrre ekg resultater. Når preparatet er fullført, kan den EKG maskinen begynne å lese pasientens hjerteaktivitet.

Hint

  • Varme klær for å hindre skjelving under prosedyren. Forsikre pasienten om at elektrokardiogram er smertefri, slik at de kan slappe av under prosedyren for optimale testresultater.
  • Ikke drikk kaldt vann før du får et elektrokardiogram fordi det kan forstyrre testresultatene.