Digidexo.com

Diabetic Calorie Veksling Diet

Den diabetiske utveksling er et sett med retningslinjer for å hjelpe diabetikere i å lage mat valg. Målet i håndtering av diabetes er å kontrollere blodsukkernivået. En viktig komponent for å oppnå dette på er å spise en sunn diett.

Når Exchange Diet kan være nødvendig

Diabetes betyr ikke at du må ha en fratatt eller komplisert diett plan. For de fleste er det rett og slett om å spise en rekke matvarer faste tidspunkter hver dag. For noen av dere, spise en balansert kosthold i moderate mengder vil være nok til å kontrollere diabetes. For andre kan en mer streng plan være nødvendig. Hvis dette er tilfelle, utveksle lister er svært nyttig og enkel å bruke.

Utveksle kategorier

Det kan være lurt å jobbe med en kostholdsekspert for å hjelpe deg å designe din diett basert på dine mål, liker og misliker. Hun kan anbefale å bruke utveksling system, hvilke grupper matvarer inn i kategorier.

Det er ni kategorier. Dette er brød / stivelse, frukt, grønnsaker, melk, kjøtt / protein, fett, gratis mat, kombinasjons mat, og mat for sporadisk bruk.

Definisjon av Exchange

En servering i en gruppe som kalles en "utveksling". Hver utveksling i en gruppe har omtrent samme mengde karbohydrater, protein, fett og kalorier som de andre matvarene i den gruppen. De har også samme effekt på blodsukkeret som andre i samme kategori.

Noen regler av Exchange Diet

Innenfor hver gruppe av mat, kan du bytte (handel) matvarer. Dette kan legge til variasjon og fleksibilitet i kostholdet ditt. Det er ikke tillatt å bytte mellom grupper eller for å eliminere grupper. Dette sikrer den nødvendige daglige inntak av vitaminer, mineraler, fettsyrer, karbohydrater og protein.

Finne informasjon

Du kan finne utveksle lister på nettet. En slik liste kan bli funnet på www.healthsquare.com. Du bør jobbe med din lege eller kostholdsekspert for å finne ut hvor mange børser fra hver liste du trenger å spise hver dag.