Digidexo.com

Hvordan behandle leddgikt Etter Gastric Bypass

Hvordan behandle leddgikt Etter Gastric Bypass


Fedme er forårsaket av en overdreven mengde kroppsfett, og det er klinisk definert som å ha en kroppsmasseindeks større enn 30 eller å være over 100 pounds overvektig, ifølge University of Maryland. Gastric bypass kirurgi er når en kirurg deler magen og skaper en liten pose som dramatisk reduserer mengden av mat i magesekken kan inneholde på ett punkt. The John Hopkins leddgikt senter sier at kroppsvekt påvirker direkte felles helse og overdreven kroppsvekt kan utløse leddgikt symptomer eller gjøre disse symptomene verre. Etter gastrisk bypass kirurgi, kan visse hjem rettsmidler utføres for å bidra til å redusere leddgikt smerte; imidlertid alltid snakke med legen din før du inges noen urte supplement, spesielt etter gastric bypass.

Bruksanvisning

•  Påfør en generøs mengde capsaicin krem direkte på de områdene av kroppen som lider av leddgikt symptomer. Kontroller at capsaicin krem ​​som er kjøpt inneholder minst 0,075 prosent capsaicin. Capsaicin krem ​​er avledet fra cayenne pepper. Denne forbindelsen er den viktigste aktive ingrediensen i cayenne som gir sine medisinske egenskaper. Når capsaicin påføres på huden, det begynner umiddelbart å redusere mengden av smerte innenfor det område som påføres den counterbalances virkningene av kjemikalie som overfører smertesignaler til hjernen, i henhold til University of Maryland.

Konsumere mellom 250 til 500 mg av grønn te ekstrakt i kapselform med fem på åtte gram vann for leddgikt lettelse. Grønn te har blitt brukt for nesten halv-a-million år, ifølge University of Maryland, og dets aktive forbindelser av polyfenoler og katekiner gi sine medisinske egenskaper. Disse forbindelser virker sammen med legemet for å redusere betennelse i ledd samt innføre en høy konsentrasjon av antioksidanter i kroppen.

Ta 400-600 mg gurkemeie pulver kapsler tre ganger per dag til å behandle leddgikt betennelse og smerter. Den aktive ingrediensen i gurkemeie pulver er curcumin, som arbeider med kroppen for å bidra til å redusere betennelse samt behandling av ulike fordøyelsesproblemer, og dermed denne urten anses generelt trygt å konsumere etter gastric bypass operasjon. Curcumin inneholder også en høy konsentrasjon av antioksidanter for å støtte immunsystemet og redusere frie radikaler i legemet.

Tips og advarsler

  • Du kan lage grønn te i stedet for å konsumere kapslene hvis du velger til som te og kapsel inneholder samme mengde av medisinske forbindelser.
  • Alltid snakke med legen din før du drikker noen urt etter gastrisk bypass kirurgi for å sikre sin sikkerhet. Dette gjelder spesielt hvis du for tiden tar medisiner for leddgikt smerte.