Digidexo.com

Alternative behandlinger for demens

Alternative behandlinger ofte involverer urtemedisin, helhetlig behandling og andre naturlige metoder for healing som vanligvis ikke er utført i tradisjonell medisin. Det er helhetlige behandlingsstrategier for demens.

Fakta

Ifølge University of Maryland Medical Center, er demens en tilstand der en person mister funksjonen til å tenke riktig eller klart på grunn av skadet hjerneceller. Denne tilstanden innebærer hukommelsestap, nedsatt bevegelighet, talevansker og manglende evne til å oppføre seg riktig under arbeid eller sosiale sammenhenger. De som lider av demens opplever ofte problemer med å håndtere normale situasjoner, samt daglige oppgaver. Demens rammer vanligvis eldre og kan være forårsaket av en blokkering av blodkar i hjernen, vitamin B-mangel, eller narkotika eller alkoholmisbruk.

Urter

En av de mest populære alternative behandlinger benytter urter for å behandle symptomer og sykdommer. Det finnes flere typer urtemedisiner som ginkgo biloba, som er bevist å behandle begynnende demens eller Alzheimers sykdom. Ifølge University of Maryland Medical Center, er amerikansk ginseng en annen urt som hjelpemidler i behandling av demens, som det forbedrer blodsirkulasjonen til hjernen. Huperzine er også en urt som forbedrer minnefunksjoner hvis 200 mikrogram er tatt to ganger daglig.

Homeopati

Homeopati eller helhetlig behandling av en person som søker den mest hensiktsmessige tiltak ved å vurdere de fysiske, følelsesmessige og psykologiske forhold er en annen alternativ behandling.

Det er flere homøopatisk medikamenter som vanligvis anvendes ved behandling av demens. Alumina er for det meste foreskrevet til homøopatiske pasienter som opplever en kjedelig tanke, uklarheter eller treg respons i samtaler. Cicuta er foreskrevet, samt for pasienter som har demens på grunn av hodeskader eller kramper.

Omega-3

Omega-3 er en komponent av fisk og muttere og er en type av flerumettet fettsyre. Ifølge Mayo Foundation for medisinsk utdanning og forskning, har omega-3 vist seg å være et effektivt middel for å redusere risikoen for slag, hjertesykdom eller demens. Omega-3 kan forbedre blodsirkulasjonen og dermed forbedre funksjonene i hjertet og blodårene. The Food and Drug Administration (FDA) anbefaler at enkeltpersoner tar totalt 3 gram, inkludert dokosaheksaensyre (DHA) og eicosapentaenoic (EPA).