Digidexo.com

Hvor ubehagelig er et kolon rens?

Hvor ubehagelig er et kolon rens?


Folk kan oppleve en rekke symptomer med både colonic vanning og pulver renser, de to vanligste typene av kolon renser. De fleste av de symptomer vil avta over tid. Men symptomene vil variere avhengig av alvorligheten av gjærinfeksjon, mengden av giftstoffer i kroppen og ens fysiske tilstand.

Konstant tarm Evakuering

En av de vanskeligste tingene med kolon vanning er å bli vant til den kontinuerlige spyling av tarmer. Det kan sammenlignes med avføring som varer i 45 minutter. Dette kan være en svært ubehagelig følelse for de fleste, men du vil til slutt bli vant til det. Etter noen økter, vil behandlingene være mer avslappende. Powder renser ikke har denne effekten. Imidlertid kan avføring være hyppigere og lengre mens du bruker disse renser.

Smerte

Smerte kan oppleves med begge typer renser. Under colonic vanning, setter vanntrykk på gasslommer i tykktarmen. Dette kan føre til skarpe smerter i ulike områder til tider. Dessuten vil de med høyere giftnivåer, for eksempel utvinne narkomane, normalt oppleve mer smerte fra colonics. Magekramper er vanlig med pulver renser også. Smerten vil avta over tid som du blir vant til bestemt metode for rensing.

Kvalme

Kvalme er en vanlig klage med de som ikke gjør colonics. Ofte er dette kvalme mer vanlig når du har spist et måltid eller en betydelig mengde mat før behandlingen. Kvalme kan oppstå med enten eller de to rensemetoder. Det er også et resultat av detoxing som kroppen eliminerer skadelige giftstoffer og kjemikalier. Dette symptomet kan oppstå når som helst for varigheten av kolon renset. Du kan få kvalm en dag eller to etter behandling eller mens ute kjører ærend. Carry peppermynte godteri for å lindre kvalme.

Andre Detox Symptomer

Foruten kvalme, kan du oppleve influensalignende symptomer med både colonics og pulver kolon renser. Igjen, disse symptomene ikke alltid oppstår i løpet av en colonics økt, eller har du alltid oppleve dem rett etter å ha drukket et pulver kolon rens. Du kan føle seg svært syk, febrilsk eller trøtt; svette voldsomt eller verke når som helst. Kjemoterapi ville være det nærmeste sammenligning. Symptomer fra kolon rensing vil avta over tid som mer giftstoffer forlater kroppen. Innse dette, og feste med behandlingen.

Diaré, sure oppstøt og flatulens

Folk som gjør colonics vanligvis ikke får diaré. Men de som bruker pulver kan få det til tider. Kroppene deres er kanskje ikke i stand til å tolerere noen av de urtene som brukes under disse behandlingene. Deres tarmer blir irritert, og de får diaré. Man kan også ha sensitiviteter til en av de matvarer som inneholdes i formelen og, i sin tur, har diaré.

De samme krydret urter og kombinasjonen av mange matvarer kan også forårsake acid reflux eller flatulens. En måte å redusere dette symptomet er å spise mer-alkaliske matvarer som kylling bryst, rå grønnsaker, mandler og frukt.

De fleste leverandører av kolon renset vil ikke røpe de negative sider ved behandlingen.