Digidexo.com

Hvordan å behandle psoriasis med Black Seed Oil

Hvordan å behandle psoriasis med Black Seed Oil


Svart frø olje kan brukes til å bidra til å helbrede en rekke hudsykdommer. Siden sort frø olje lindrer kløe og hjelpemidler i å forebygge smitte, er det en effektiv måte å behandle psoriasis uten bruk av reseptbelagte legemidler. Følgende trinn vil forklare hvordan du bruker sort frø olje til å behandle psoriasis da tatt både eksternt og internt.

Bruksanvisning

For ekstern applikasjon, må huden være ren og tørr. Påfør en generøs mengde sort frø olje til de berørte områdene.

gni forsiktig sort frø olje inn i de områder av kroppen påvirkes av psoriasis inntil det er absorbert. Oljen skal bli liggende på huden i minst tre timer. For best resultat, påfør sort frø olje før sengetid og la på over natten.

Fjern den svarte frø olje når det er ønskelig med mild såpe og vann. Ikke skrubb eller bruk skuremidler for å fjerne oljen. For mest effektive behandlingen, bør svart frø olje brukes daglig.

For den innvendige behandling av psoriasis, ta 1 ts. (5 ml) av svart frø olje tre ganger om dagen. Bland den svarte frø olje med drikke eller honning for å unngå irritasjon av fordøyelsessystemet.

Kombiner de eksterne og interne behandlinger daglig for optimale resultater.

Tips og advarsler

  • Den mest effektive form for svart frø olje er 100 prosent sort frø olje, kaldpresset, løsemiddelfritt, og maskinen pakket og forseglet.
  • Hvis sort frø olje er tatt ublandet eller ufortynnet, det kan irritere fordøyelsessystemet. Alltid konsultere en medisinsk faglig før du tar noen supplement. Ikke varm sort frø olje, da dette kan føre til forringelse av næringsinnholdet.