Digidexo.com

Det beste hjem rette for guttate Psoriasis

Psoriasis er en autoimmun tilstand der huden utbrot i lesjoner som kan knekke, oser eller skorpe. Guttate psoriasis resulterer i små røde flekker som har en tendens til å dekke kroppen. Psoriasis behandlinger er ofte aktuell kremer, noen ganger med steroider. Men det er noen hjemme rettsmidler, herunder endringer i livsstil, som også kan hjelpe psoriasis lider, uansett hva slags psoriasis.

Hjem Rettsmidler

En av de enkleste og beste hjem rettsmidler for guttate psoriasis er en saltvann suge. Fordi huden din allerede er opphisset, ikke bruk parfymerte salter. I stedet er den beste saltvann rent hav saltvann. Du kan simulere dette ved hjelp av saltblandinger laget for akvarier i et badekar. Eller, hvis en av dem er tilgjengelig, bruker vanlig Epsom salter. Bare suge i varmt saltvann i 20 minutter om dagen. Saltvann soaks også rense ut porene og hjelpe avgifte kroppen din.

Sollys er et annet hjem kur. Får ikke så mye at du forbrenner. Heller ikke er det nødvendig å få nok til å produsere en brunfarge. Men sollys og vitamin D den produserer er bra for psoriasis. Noen mennesker opplever at litt sol er alt de trenger. På enkelte dermatologiske klinikker, kan du få UV-lys terapi for psoriasis, som er intenst sollys bare på de berørte områdene.

Vitamin E er en annen anbefalte hjem middel, som vitamin er bra for huden. Du kan ta vitamin E i kapselform eller bruke oljen direkte. Aloe vera gel og hvitløk olje sammen kan også brukes lokalt.

Prøv bading i flass shampoo. Hvis din psoriasis er i hodebunnen, vil dette hjelpe.

Prøv å drikke kamille te, som brukes for dempende virkninger på huden.

Et annet hjem rette inkluderer drikke en kopp bitter gourd juice med en ekstra teskje av lime juice. Drikk dette på tom mage hver dag og se bedring etter seks måneder.

Livsstil endringer

Trene regelmessig. Trening hjelper kroppen til å fungere ordentlig, og styrker immunforsvaret. Det bidrar til å flytte giftstoffer ut av kroppen også. Svømming og sykling er gode former for trening for folk med guttat psoriasis.

Spis en sunn diett av frisk frukt og grønnsaker. Unngå animalsk fett, koffein, alkohol og raffinert sukker. Hvitløk, persille, nøtter, salat, korn og lime kan være nyttig. Hvis du er allergisk eller sensitiv for noen matvarer, så unngå dem som de kan være utløsende faktorer.

Fordi stress har en tendens til å forårsake psoriasis flare-ups, lære teknikker for å håndtere stress. Vurdere å ta opp meditasjon, yoga eller tai chi, som du kan lære å slappe av mens du trener på samme tid.