Digidexo.com

Homeopatiske Cures for Helvetesild

Helvetesild er en tilstand som kan forårsake store nervesmerter og en skjemmende utslett. Mens det finnes medisiner som kan ta seg av problemet, kan du være på jakt etter en mer rimelig, naturlig kur. Homøopatiske midler kan være i stand til å rette dine helvetesild ved å stimulere din egen kropp for å bekjempe sykdommen selv.

Identifiser dine symptomer

Homeopati er en helt annen type medisin fra tradisjonell medisin som det er foreskrevet basert på en rekke symptomer i stedet for å bruke ett middel for å kurere ett symptom. Ulike homøopatiske midler er gitt avhengig av alle slags faktorer, blant annet hvor du opplever smerte, hvordan det manifesterer seg på kroppen din, hvordan du føler deg følelsesmessig, hvilken tid på dagen symptomene bedre eller blir verre, og hvis symptomene bedres i varmt eller kjølige omgivelser. Bruk papir og blyant til å skrive ned alle de ovennevnte faktorene som best du kan huske dem. Optimalt, bruker du papiret til å beskrive dine symptomer utover dagen, slik at du kan finne hva som gjør at du føler deg bedre og hva som gjør at du føler deg verre. Dette vil være svært nyttig når du prøver å finne ut hvilken behandling som er riktig for deg.

Hvilken Utbedring Fits

Det er fire store homøopatiske midler for helvetesild. Det anbefales at du umiddelbart ta kontakt med legen din dersom tilstanden manifesterer nærheten av øynene som det ikke er homeopatisk behandling for et slikt forhold.

Arsenicum brukes når dine helvetesild forårsaker blemmer og utslett som føles bedre fra ekstern varme, når symptomene blir verre i tidlig morgen, og når du føler deg rastløs og engstelig. Du kan også føle seg kald og febrilsk hvis du trenger arsenicum.

Apis brukes hvis du har stikkende, brennende og intenst kløende blemmer og utslett som føles bedre med kald og frisk luft mens du får verre i varmen. Du kan føle deg følsom for berøring og irritabel også.

Iris versicolor kan brukes hvis din helvetesild symptomer inkluderer brennende, smertefulle blemmer på høyre side av magen sammen med ubehag i magen.

Til slutt, Rhus tox. (Rhus Gift) kan brukes når dine helvetesild utslett har mange små blemmer som er røde og veldig kløende. Varme kompresser og varme bad hjelpe dine symptomer, og du kan føle et ønske om å flytte hele tiden mens den er ganske rastløs.

Ta kontakt med en homeopat

Homeopatiske utøvere kan bli funnet på Internett på homeopathic.org eller wholehealthnow.com eller ved anbefaling av andre alternative utøveren (yoga instruktør, herbalist, etc.). Du bør spørre homeopat spørsmål om hvor han studerte og hans erfaring innen homeopati. For helvetesild, kan det være lurt å gå med en homeopat som har spesialisert seg på enten hudsykdommer eller nervesystemet. En generell homeopat kan fungere ganske godt også hvis det ikke er noen spesialister i ditt område. Din medisinske forsikring kan dekke homeopati i en alternativ omsorg pakke. Når du velger en homøopatisk lege, nærme seg henne med informasjonen ovenfor (spesielt din liste over symptomer) for å sikre at du får riktig diagnose og dosering.