Digidexo.com

Bruksområder for en Sitronmelisse tinktur

Bruksområder for en Sitronmelisse tinktur


Et skjær er en ekstraksjon av en plantens blader eller annen del av anlegget som er blitt dyppet i alkohol. Sitronmelisse (også kalt Melissa officinalis) er medlem av mynte familien som har vært brukt siden antikken som en beroligende skjær for en rekke medisinske, kulinariske og aromaterapi formål. The balm har krampeløsende, beroligende egenskaper som gjør skjær effektiv ved behandling av mange fysiske problemer og stress.

Generell bruk

Sitronmelisse har en rekke medisinske bruksområder og applikasjoner. Den skjær kommer typisk i en liten ampulle med en dråpeteller, som brukes til å dispensere den korrekte dosering av substansen. Tinkturer kan plasseres direkte under tungen, eller de kan bli blandet med en liten mengde vann. Sitronmelisse tinkturer blir brukt til å lindre symptomer som mageproblemer, stress, nerve smerter og søvnløshet. Doseringen varierer fra to til tre millileters om dagen, uavhengig av administreringsveien.

Psykiske plager

Sitronbalsam er mest kjent er kjent for sin evne til å helbrede eller redusere virkningene av mentale lidelser, slik som angst, depresjon og enkelte fobier. Skjær fungerer også for å lindre fysiske symptomer på stress, for eksempel migrene, hjertebank, magesmerter og nerveproblemer. Dette kan oppnås ved hjelp av skjær i en te, spray kroppen eller til og med tilsetning til badevann.

Hudproblemer

Sitronmelisse brukes også ofte som et naturlig middel for tilstander i huden forårsaket av Herpesvirus-viruset, som for eksempel vannkopper, forkjølelsessår, roseola, genital herpes, helvetesild og mono. Sitronmelisse allerede har sterke antivirale egenskaper, men fungerer spesielt godt mot Herpesvirus gruppe virus. Påføring av skjær lokalt på huden sykdom bidrar til å lindre ubehag og helbrede sårene raskere. Påfør ekstrakt 3-4 ganger om dagen når du bruker på huden.