Digidexo.com

Indoor Pool Sikkerhet og graviditet

Indoor Pool Sikkerhet og graviditet


Gravide kvinner som er på jakt etter en trygg øvelse alternativ kan ha nytte av vanlig svømming eller vannaerobic. Den lav-effekt trening av bading i et innendørs svømmebasseng er anbefalt under svangerskapet, ifølge The Doctor Spock Company, som fokuserer på barns helse.

Sikkerhet

Svømming er ansett som en av de beste former for prenatal trening, ifølge nettstedet Hva kan man forvente. Det er ingen bevis som tyder på at bading i et innendørsbasseng under svangerskapet kan føre til skade på fosteret.

Fordeler

Svømming i et innendørs basseng mens gravide kan gi en helårig kardiovaskulær trening uten å legge vekt og stress på leddene, ifølge den amerikanske Graviditet Association.

Betraktninger

Et innendørs svømmebasseng som ikke er riktig klor kan inneholde bakterier som kan forårsake en infeksjon. Bassengvannet skal ikke være varmere enn ca 90 grader for å unngå overoppheting, ifølge nettstedet Pregnancy Today.

Forholdsregler

Gravide kvinner bør ikke hoppe eller stupe ut i et innendørs svømmebasseng, siden det kan sjokkere kroppen og dybden av vann kan lett feilbedømt, graviditet I dag sier.

Advarsel

Stopp svømming og kontakte helsepersonell hvis ekstrem trøtthet, hodepine, svimmelhet eller kramper oppleves. Drikk rikelig med vann for å unngå dehydrering som kan oppstå fra fysisk trening.