Digidexo.com

Hvordan Juster til Iført Eye Glasses

Enten de er ditt første resept eller bare et nytt par, briller kreve litt justering tid. Rammer kommer i mange størrelser og former og passer alle forskjellig. Hvordan de passer deg og hvordan linsene passer i rammen vil påvirke hvor lenge du tar å bli vant til dine nye briller. Hvis du har hatt en betydelig endring i resept eller endret til en ny stil av objektiver, vil du ha en tilpasningsperiode. Å vite hva du kan forvente kan gjøre tilpasning til nye briller enklere.

Bruksanvisning

•  Velg rammer som er riktige for dine linser. Hvis du har en sterk resept, prøve å begrense objektivstørrelsen til et medium eller mindre ramme. En stor ramme vil føre til forvrengning i sidesynet.

Sørg for at brillene er passer ordentlig. Resepter er beregnet basert på gjennomsnittlig toppunktet avstand og hvor langt unna øyet er fra objektivet. Hvis rammen sitter for langt ut eller for nær ansiktet ditt, vil din resept endres.

Bruk dine nye briller så ofte som mulig. Jo mer du bruker dine nye briller, jo raskere du justere til ny resept.

Ikke bruk dine gamle briller. Iført den gamle resept eller går frem og tilbake mellom den nye og gamle paret vil hindre deg fra å bli vant til dine nye briller.

Tillat for et uskarpt plass i progressive eller ingen linjer bifokale briller. Hvis du er iført denne typen objektiv, overgangs makt i linsen fører til en blur område som du ser fra fjernt til nært. Dette vil gå bort etter en stund, som du blir vant til det.

Bruk dine nye briller i minst 2 uker for å gi øynene dine en sjanse til å venne seg til den nye resepten. Hvis du etter flere uker er du fortsatt har problemer, gå tilbake til din optiker for å verifisere linsene er gjort nøyaktig og sjekke for å se om du trenger noe endret i din resept.