Digidexo.com

Hvordan detox med kinesisk urte rettsmidler

Hvordan detox med kinesisk urte rettsmidler


Avhending våre organer av giftstoffer kan være en utfordring. Mange kjemikalier er sluppet ut i atmosfæren. Det er mange plantevernmidler som brukes i våre frukt og grønnsaker, og våre farvann er fylt med urenheter. Alt dette setter en belastning på organer i kroppen vår som streber etter å filtrere ut giftstoffer som holder inn i. Lære å detox med kinesiske urtemedisiner kan redusere denne belastningen.

Bruksanvisning

•  Lær deg tegn på toksisitet først. Før du starter noen detox program, enten den bruker kinesisk urtemedisiner eller andre, vet sikkert at du har et toksin problem. Noen tegn er flekkete hud, byller, ødelagte hud utbrudd, smertelig varme sår, sår hals, feber, kreft og til og med gulsott er bare noen av tegnene.

Vet at det er mange produkter der ute som hevder de er kinesisk urte detox rettsmidler. Noen jobber og noen ikke. Det er 74 nettsteder som er svartelistet av The State Administration of Medicine (SATCM). De opererer under navn som; "The China Research Center for kinesisk medisin", "The China Cardiovascular Research Institute," og "The International Diabetes Institute of Genetic Engineering". Dette er bare noen av institusjonene til å holde seg borte fra når du kjøper urter. Selv om de er svartelistet, har ikke alle disse nettstedene blitt stengt ned ennå.

Oppsøk kinesiske urtemedisiner som detox leveren. Siden hovedformålet med leveren er å filtrere ut urenheter, hjelper det sammen med en detox systematisk tilnærming er avgjørende. Et produkt som "Peaceful Warrior Formula" av Ageless Urter gjør nettopp det. Denne formelen fungerer ved å skylle leveren for giftstoffer. Foruten Ageless Urter, er Shen Herbal Pharmacy også en annen god kilde for kinesisk urte detox rettsmidler. De kan kjøpes på nettet.

Følg instruksjonene nøye. De fleste kinesiske urte detox rettsmidler er designet for kortvarig bruk. Tidsrammen er vanligvis mellom 10 dager og 2 måneder.

Følg opp med en lever restaurering urte supplement. En slik formel ved Ageless Urter kalles "Free & Easy Wanderer Herbal Formula" og bidrar til å gjenoppbygge og øker leveren helse.

6. Gå videre til lymfesystemet. Noen av urtene som brukes i kinesisk detox formler for dette systemet inkluderer tang, kløyve, burdock, og solhatt. Rengjøring ut lymfesystemet er en god idé fordi det spiller også en viktig rolle i avgiftning.

Ikke overse de andre store eliminering organer som tykktarmen og huden. Aloe er viktig for å rense ut tykktarmen. Kinesisk urtemedisiner, inkludert morbær frukt og svart sesam, blir brukt til dette formålet, og hjelpe til med tørre tarmer.

8. Tren noen svette. Svette er en naturlig måte å avrusning. På grunn av inaktivitet og air condition vi ikke får denne fordelen. Et annet alternativ er å bruke lavendel, kattemynte, eldste, og ingefær, som hjelper kroppen til å svette.

Tips og advarsler

  • Bekreft at kroppen din har giftstoffer før du bruker noen detox urte program.