Digidexo.com

Hvordan brenne fett mens du sover

Kroppen din forbrenner fett mens du sover uansett hvordan passer eller uskikket du er. Dette er fordi kroppen din trenger energi for å kjøre kroppens grunnleggende funksjoner, som for eksempel pust, pumping ditt hjerte og andre ufrivillige handlinger. Du kan øke mengden fett kroppen forbrenner mens du sover, men ved å utføre de riktige øvelser og spise riktig mat i løpet av dagen. Dette vil øke stoffskiftet og gjør kroppen forbrenne mer fett mens du gjør andre aktiviteter, som lesing, turgåing og selv sover.

Bruksanvisning

Intervall toget på rare dager. Dette er kondisjonstrening som løping, svømming, eller boksing utført for korte økter av ca 20 minutter. Disse øktene er delt opp i kortere intervaller på 30 sekunder til ett minutt, hvor du jobber så hardt du kan for de intervaller, deretter jobbe mindre hardt for en litt lengre intervall. Når du starter, bør arbeidsintervaller være halvparten så lenge dine resten intervaller - for eksempel 30 sekunder og ett minutt - men dine resten intervaller bør gradvis redusere over tid før de er samme lengde som dine arbeidsintervaller. Dette betyr at du vil være i stand til å passe flere arbeids intervaller i en 20-minutters økt.

Styrke tog på de dagene som du ikke intervall tog. Dette er motstand basert trening (vektløfting) som bruker høye vekter og sammensatte bevegelser, som er bevegelser som bruker hele muskelgrupper i stedet for individuelle muskler. Ifølge MSNBC Health, er denne opplæringen ligner på intervalltrening i at det er lav varighet, høy intensitet, noe som setter fart på stoffskiftet.

Snack på sunne matvarer med komplekse karbohydrater og protein. Eksempler inkluderer tunfisk i vann på multigrain knekkebrød og gulrøtter dyppet i peanøttsmør. Ifølge MSN Health disse matvarene holde blodsukkeret på et stabilt nivå i stedet for varierende mellom oppturer og nedturer, som holder stoffskiftet fra lagring av mat som fett når du er virkelig sulten.

Redusere størrelsen på måltidene slik at du spiser noen få timer, men ikke spiser veldig mye på en gang. Hvis du "sjokk" kroppen din med store mengder mat, vil kroppen kompensere ved å bremse ned stoffskiftet, sakte behandler maten du putter i det i stedet for raskt å behandle den før du flytter bort fett butikker.

Spis magre proteiner til lunsj. Dette er vanskelig for kroppen å fordøye, og stoffskiftet vil derfor bli sped opp som det fungerer å gjøre det.

Spis frokost hver dag. Ifølge ThatsFit.com, holder denne kroppen din fra å gå inn i sult-modus og lagre mat som fett. Hvis du ikke spiser frokost, vil du bli ekstremt sulten på sent på morgenen eller lunsj tid, og kroppen din vil prøve å kompensere ved å lagre mye av det for neste sult periode.