Digidexo.com

Bivirkninger og Dosering av Ocudyne II

Bivirkninger og Dosering av Ocudyne II


Mange mennesker er å snu til alternative medisiner som naturlig kosttilskudd for å forebygge og behandle vanlige plager. Ocudyne II er en av slike nærings-supplement og som brukes til å støtte øye helse.

Dosering

Ocudyne II inneholder en rekke antioksidanter, viktige aminosyrer, mineraler og bioflavonoider. Enkeltpersoner kan ta fire kapsler en eller to ganger om dagen med måltider. Du kan også oppsøke helsepersonell for spesifikke doseringsanbefaling basert på behov.

Bivirkninger

Når forbrukes som foreslått, er det ingen kjente bivirkninger til Ocudyne II. Det kan imidlertid være alvorlige bivirkninger forbundet med vitamin overdose. For eksempel har revolusjon Health bemerkes at mineraler som kalsium, jern og sink, så vel som vitaminer A, D, E og K kan forårsake overdose symptomer som omfatter, men er ikke begrenset til økt vannlating, magesmerter, diaré, forstoppelse, tap appetitt, ujevn hjerterytme, hodepine, forvirring, muskel-og leddsmerter.

Betraktninger

Personer interessert i å supplere kosten med Ocudyne II bør søke råd fra en helsepersonell om eventuelle helsemessige problemer som kan oppstå fra å ta Ocudyne II i forbindelse med en annen supplement og / eller reseptbelagte stoffet.