Digidexo.com

Fordelene av fiskeolje Supplement

Fordelene av fiskeolje Supplement


Fiskeolje kosttilskudd er høy i næringsstoffer og essensielle fettsyrer som omega-3 fettsyrer. The University of Maryland Medical Center sier omega-3 fett spesielt redusere betennelse og spiller en avgjørende rolle i hjernens utvikling og funksjon. Omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeoljer har også andre fordeler, som for eksempel å redusere leddgikt og forbedre helsen til hud og hår, bare for å nevne noen.

Sunn hud

Sunn hud er en av de mest merkbare fordelene ved å ta fiskeolje kosttilskudd. Fett i disse oljene smører og nærer huden fra innsiden og ut. Dette kan øke hudens evne til å gjøre kollagen. Kollagen er en av de fibre som er ansvarlig for å gi huden dens glød og elastisitet. Fettsyrene har også en anti-inflammatorisk effekt på huden, noe som resulterer i mindre kviser kviser og tørr hud. Oljene bidra til å balansere og helbrede huden.

Joint Health

De fettsyrer som finnes i fiskeolje kosttilskudd også bidra til å forbedre felles helse. The National Institute of Health sier omega-3 fett redusere felles ømhet. Fiskeolje er en rik kilde til disse viktige fettsyrer. Fett smører og nærer leddene i tillegg til å redusere betennelse, noe som hjelper med å minske smerter forårsaket av leddgikt og andre felles forhold. Men effekten er ikke umiddelbar. Du må ta fiskeolje kosttilskudd på daglig basis for å merke resultater.

Heart Health

Ifølge American Heart Association, omega-3 fettsyrer som finnes i fiskeolje forebygger hjertesykdom. Den anbefaler å spise to porsjoner av omega-rik fet fisk som laks to ganger per uke. En porsjon er ca 3,5 gram. Omega-3 fettsyrer forbedre sirkulasjonen og redusere betennelse, noe som er gunstig for hjertet. Omega-3 fettsyrer finnes i nøtter, frø og andre matvarer, men fiskeolje kosttilskudd inneholder de høyeste nivåene av DHA, som er det mest gunstig for hjertehelsen. Kroppen kan konvertere DHA til andre typer omega fettsyrer som EPA og ALA. Hver type omega-3 fett har forskjellige egenskaper og fordeler.