Digidexo.com

Hvordan vet jeg om du har en candida gjær infeksjon

Hvis du mistenker at du har en gjær infeksjon forårsaket av Candida, er det viktig å ha det verifisert av din gynekolog. En candida gjær infeksjon kan behandles hjemme med over disk medisiner, men andre forhold kan ha behov for legehjelp.

Hvordan vet jeg om du har en candida gjær infeksjon

•  Vurdere klø-faktor. Har du et brennende kløe som bare ikke vil slutte? Selv om kløe er et symptom på en gjær infeksjon, betyr det ikke nødvendigvis at du har en. Mange ting kan forårsake kløe i underlivet, inkludert en bakteriell infeksjon eller STD.

Se etter utslippet. En gjær infeksjon vil ofte føre til en cheesy utflod. Leter du ligner på en hvitaktig-gul ricotta ost, vil gjær infeksjon utslipp også ha en lukt av gjær. Utslipp med en fishy lukt kan være en bakteriell infeksjon og må behandles med antibiotika.

Merknad hvis du har hevelse eller rødhet i underlivet eller har smerter under sex; dette kan også være et tegn på en soppinfeksjon. Hevelse og rødhet kan også være forårsaket av andre faktorer så oppsøk lege.

Prøv en av de nye at-home gjær infeksjon tester for bekreftelse. Hvis du får en positiv test du kan være i stand til å trygt unne deg hjemme med en over disk middel. Hvis testen er negativ, bør du oppsøke lege så snart som mulig.