Digidexo.com

Naturlig behandling for blokkerte eggledere

Blokkerte eggledere kan føre til ufruktbarhet og ubehag, eller ikke merkes i det hele tatt. Seksuelt overførbare sykdommer, infeksjoner, betennelser, heft og arrvev kan blokkere egglederne helt eller delvis. Det er forskjellige måter å fjerne egglederne, medisinsk ved kirurgi eller naturlig.

Herbal rettsmidler

Urtemedisiner er tilgjengelig for kjøp fra elektroniske kilder, for eksempel Felopio. Herbal rettsmidler inkluderer bruk av urte tamponger, som er grunnleggende unscented tamponger dyppet i en blanding av spesifikke urter som vanligvis brukes om natten. Dette gjør at urter for å komme dypere inn i en kvinnes system og bryte opp blokkeringer og helbrede egglederne. I forbindelse med tamponger, er en urte douche ofte brukes etter tampong å vaske ut eventuelle partikler etterlatt av tampong, og blokkeringer blir myknet og kommer ut. I tillegg er en urte kapsel tatt. Disse urte behandlinger er sagt å være alle naturlige, og selskaper som Felopio hevder å ha en utrolig høy suksessrate, nesten 100 prosent, for kvinner uten ekstra komplikasjoner som kirurgi eller Chlamydia. Sjekk med legen din for å se om han anbefaler noen bestemt merke, område eller butikken. Du bør ikke prøve å lage din egen concoction hjemme.

Acupunture

Akupunktur og akupressur er andre naturlige måter å fjerne blokkeringen din egglederne. Bare en profesjonell bør tillates å utføre slike prosedyrer. Andre manuelle behandlinger, nesten som en dyp vev massasje, er tilgjengelig gjennom et firma som heter Clear Passage. Dette selskapet finner manuelt blokkeringer dypt i kroppen din og sakte arbeider dem ut, noe som resulterer i en 61 prosent suksessrate på åpnings blokkert egglederne, ifølge nettsidene sine.

Advarsler

Du kan ha din egglederne testet av legen din, ved hjelp av en test som kalles en hysterosalpingogram, eller HSG. Dye settes inn i livmorhalsen gjennom et lite rør. Fargestoffet vil lyse opp på en spesiell x-ray, viser legene der fargestoff strømmer og hvor det er blokkert, slik at de kan diagnostisere blokkerte eggledere. En sjelden bivirkning av denne testen er fargestoffet faktisk presser gjennom blokkeringen, Unblocking egglederne. Selv når du velger en naturlig rette, sjekk med legen din om å forfølge behandling andre steder. Kvinner med en historie med blokkerte eggledere er en større risiko for ektopisk svangerskap, som er potensielt livstruende svangerskap hvor egget er befruktet og begynner å vokse i egglederne. Dette er farlig for mor og vanligvis svangerskapet er avsluttet for å hindre en dødelig utgang.