Digidexo.com

Hva er fordelene med Barleygreen - Grønn Magma?

Hva er fordelene med Barleygreen - Grønn Magma?


Bygg gress, selges kommersielt som Green Magma og Barley Green, er kjent som en super mat, og er svært populær som et kosttilskudd.

Fordeler

Bygg gress inneholder vitaminer, mineraler, antioksidanter, aminosyrer, proteiner, aktive enzymer, fytokjemikalier og klorofyll.

Betydning

Fytokjemikalier beskytte kroppen mot frie radikaler, som er forårsaket bare av dagliglivet. Den friradikal-teori at kjemikaliene i maten og miljø forårsake atomer og molekyler i cellene består av å bryte ned.

Healthy Eating, Healthy Living

Fordelene med klorofyll inkluderer avgiftning, maur-inflammatorisk, deodorizing og antibakteriell. Etter en uke med å ta et bygg gress supplement, mange rapporterer mer energi, penere hår, hud og negler, økt regularitet og større mental skarphet. En av de påståtte fordelene er at den fremmer alkalitet i kroppen og noen studier har vist at kreft ikke kan overleve i et alkalisk miljø.

Hva den ikke inneholder

Barley gress kosttilskudd som Green Magma og Barley Grønn kommer i pulverform. Det har uten tilsatt sukker, fyllstoffer, farger, dyreprodukter, gluten, hvete, soya, eller gjær, og det er ikke-GMO (ikke genetisk modifisert).

Advarsel

Ikke bland Grønn Magma eller Barley Grønn med varm væske som varmen vil nøytralisere de aktive enzymer.