Digidexo.com

Natural Foods som hjelper med halsbrann

Halsbrann, eller halsbrann, er unikt ubehagelig og nesten umulig å ignorere. Det er en brennende følelse bak brystbenet som kan stige så høyt som halsen. Halsbrann er grunnleggende årsakene kan variere fra person til person, men den umiddelbare årsaken til halsbrann er typisk magesyre stiger inn i spiserøret, eller sure oppstøt. Det er medisinske behandlinger fra antacids til reseptbelagte medisiner, atferds anbefalinger som ikke røyker, og diettregimer mot halsbrann.

Grønnsaker

Rå, dampet eller stekt, grønnsaker er sunne, naturlige matvarer som ikke bør føre til halsbrann. Et unntak er tomater, som kan føre til en syre reaksjon. Fordi stekt og fet mat kan forårsake halsbrann, har stekt eller kremete grønnsaker ikke gjøre listen. Salater er utmerket, men ikke salatdressinger som er fulle av sure eddik.

Frukt

Halsbrann lider kan nyte de fleste frukter, selv om noen kanskje må unngå sure sitrus, som appelsiner og ananas. Bananer, bær, meloner, fersken og pærer er tryggere valg.

Meieri og kjøtt

Fet mat ser ut til å utløse halsbrann, ifølge GICare.com, nettsiden til en Pennsylvania gastroenterologi klinikkens hjemmeside, slik at halvtykke eller fett gratis melk og yoghurt i stedet for full fett ekvivalenter er veien å gå. Likeledes, mager fjærkre og fisk er trygg mat for halsbrann lider. Lean valg enn fet bør bidra til å holde halsbrann fra fakling opp.

Fortynne stoffer

Gum ikke er et næringsmiddel, men den gjør det stimulerer spyttproduksjon og spytt fortynner magesyre - og nøytraliserer det, å være noe alkalisk, ifølge WebMD.com. Noen, derimot, hevder de ekstra luft tannkjøtt chewers svelge årsaker Raping og sure oppstøt, ifølge GICare.com. Hvis du tygger, unngå mint-smak tyggegummi; peppermynte og peppermynte er vanlige halsbrann triggere. Vann og andre ikke-koffeinholdige og ikke-sure drikker kan være nyttig også.

Fiber

Igjen, er fiber ikke mat, men det finnes i mat og er en del av et sunt og normalt kosthold. Ifølge en studie sitert i WebMD, kan en høy-fiber diett være assosiert med lavere sannsynlighet for acid reflux symptomer. Følge anbefalingene ovenfor er et skritt i riktig retning: Frukt og grønnsaker har en tendens til å ha fiber; og velge hele korn vil netto du enda mer.