Digidexo.com

Fedme & Snacks på skolen

Fedme & Snacks på skolen


Childhood fedme er et økende problem i USA. The Centers for Disease Control and Prevention nå anslår at nesten 20% av barn i alderen 6 til 19 er overvektige. Foreldre og fagfolk både ser på de matvarer barn spiser for å finne måter å snu denne trenden.

Statlige initiativer

I 2007 Institute of Medicine målrettet mat valg tilgjengelige for skolemat, i on-campus automater, på skolen snackbarer og selv i klasserom partier.Dette drevet endringer i 2010 Child Nutrition loven, som søker å gi Department of Agriculture makt til å sette standarder for noe mat selges på skolens område, inkludert i salgsautomater og i à la carte-linjer.

Skolebasert Initiatives

Skolesystemer søker å erstatte høy-fett, høy-kalori snacks med smakstilsatt vann, frukt, grønnsaker, hele korn snacks og lav-fett dagbok snacks i lunsjmenyer, salgsautomater og snackbarer. De også prøver hands-on ernæring aktiviteter, for eksempel planting skolehager og spiller "Chef for en dag."

Foreldre Bidrag

Sunn livsstil, som inkluderer kosthold og mosjon, begynner hjemme med foreldrene. Innlemming frukt, grønnsaker og helkorn inn etter skolen snacks og kveldsmat utfyller den innsatsen laget av skoler og andre fagfolk.