Digidexo.com

Hvordan å få vekt uten å øke kolesterol

Det er flere grunner til at menn og kvinner ønsker å få vekt. Medisiner kan føre dem til å miste for mye. Eller de kan gjøre med angst, stress eller depresjon, har ingen matlyst eller er rett og slett misfornøyd med sine tall. Å sette på vekt kan være fordelaktig i noen tilfeller. Imidlertid kan høye kolesterol og andre bivirkninger av en økt kalori budsjett være skadelig for kroppen. Vær forsiktig om hvilke typer mat du forbruker i et forsøk på å sette på pounds.

Hvordan å få vekt uten å øke kolesterol

•  Unngå fast food. Selv om forbruker fastfood kan være en måte å få vekt, er det ofte vanskelig å gjøre det på en sunn måte. De fleste fast-food etablissementer forbedre smaker av sine matvarer ved å legge salter, fett og kolesterol.

•  Forstå forskjellen mellom gode kolesterolet, eller HDL, og dårlig kolesterol, LDL. Dårlige kolesterolet, som finnes i matvarer som inneholder transfett og mettet fett, bygger seg opp i arterieveggene, til slutt gjør dem mindre fleksibel og mer smale. Gode ​​kolesterolet bærer lipoproteiner, som kan bidra til å beskytte mot hjerteinfarkt og hjertesykdom.

Øk det daglige kaloribudsjettet, men gjør det med sunn mat. Konsumere nøtter, spesielt valnøtter, mandler og pistasjnøtter, samt lav-fett meieriprodukter. Velg mat med høyt omega-3 fettsyrer, som tunfisk, laks, avocado, hel-korn matvarer og kli, og et utvalg av frukt og grønnsaker. Konsumere kjøtt og matvarer som inneholder mye protein, men lavt kolesterol, for eksempel bøffel kjøtt, kylling og vilt. Andre høy-protein matvarer inneholder eggehviter, bønner og belgfrukter. Ved å spise mer kalorier enn du forbrenner, vil du naturligvis få vekt. Og ved å spise sunn mat, kan du ikke øke dårlig kolesterol nivåer.

Spis tre måltider hver dag og snack ofte, i tillegg til å drikke mer væske. Unngå drinker eller snacks som er full av sukker eller fett-Laden. I stedet finner alternativer som er sunt, for eksempel 100 prosent fruktjuice, melk og granola eller protein barer.

Følg en øvelse diett og hold deg til den. Arbeide mot å bygge masse og trimming fett i stedet for å miste vekt totalt. For å gjøre dette, fokus på vekt trening i motsetning til høy effekt cardio trening. For å gjennomføre en effektiv motstand-treningsopplegg, møte med en profesjonell eller sette dine egne mål og jobbe mot dem.