Digidexo.com

Hvordan avlaste GERD Fast

Hvis du trenger å avlaste GERD fort, du kom til rett sted. GERD, eller gastroøsofageal reflukssykdom oppstår når den nedre spiserørlukkemuskel ikke virker effektivt til å holde magesyre fra å reise opp i spiserøret og hals. Dette kan resultere i klassiske GERD symptomer som svie i brystet og halsen. Du kan lindre GERD raskt ved å følge disse trinnene. GERD kan effektivt behandles og ved å behandle GERD, kan du være i stand til å avverge permanent skade på spiserøret.

Hvordan avlaste GERD Fast

Se legen din. Hvis du trenger å avlaste GERD fort, er det første du bør gjøre oppsøke lege. Han vil være i stand til å vurdere omfanget av GERD, og ​​foreslå en behandlingsplan. Legen kan anbefale at du får x-stråler eller han kan henvise deg til en gastroenterolog, som er en lege som har spesialisert seg på sykdommer i mage-systemet.

drinker rikelig med vann. Når du trenger å avlaste GERD rask, kan du trenger å drikke mye vann. Magesyre er veldig syrlig og sterk. Drikke mye vann vil fortynne surhet av magesyre og potensielt gjengi magesyre mindre kaustisk til spiserøret og halsen. Du kan oppleve at dine symptomer på GERD er dramatisk redusert når du drikker vann.

Prøv en over disk syrenøytraliserende. Hvis du ønsker å avlaste GERD raskt, kan en over disk antacida være effektive i å lindre symptomene dine. Disse medikamentene virker svært raskt å nøytralisere overskytende magesyre som er forbundet med GERD.

Heve hodet på senga. Når du sover, har magesyre en enklere måte å migrere inn i spiserøret og halsen. Ved å heve hodet av sengen med puter eller blokker, kan du være i stand til å avlaste GERD raskt og effektivt. Holde hodet på sengen løftet vil bidra til å holde magen syre ned.

Ta en syre redusere medisinering. Når du trenger å avlaste GERD raskt, kan en over counder syrereduserende medisiner være effektive. Disse medikamentene var tidligere bare tilgjengelig med en resept. Med disse medikamentene, må de tas før symptomene på GERD vises, fordi hvis du tar dem etter dine GERD symptomer har startet, kan de være mindre effektive.

Hint

  • Spør legen din for en resept. Hvis du ikke er å skaffe lettelse fra GERD, snakk med legen din om reseptbelagte medisiner. Mange GERD reseptbelagte medisiner arbeide for å lindre GERD rask, og kan være en livredder når du arbeider med GERD symptomer. Sørg for at du diskutere risikofaktorer, og noen negative reaksjoner eller bivirkninger som er mulig med resept GERD medisiner.
  • GERD symptomer kan etterligne et hjerteinfarkt. Hvis du opplever svie eller smerter i brystet, søke akutt behandling med en gang. Du kan bare være opplever symptomer på acid reflux eller Gerd, men det er bedre å være på den sikre siden og få sjekke ut for å utelukke et hjerteinfarkt eller andre hjerterelaterte forhold.