Digidexo.com

Hva gjør du når GERD blusser opp?

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er en kronisk tilstand som oppstår når magesyre og galle Regurgitate fra magen til spiserøret, forårsaker acid reflux. Selv om de fleste mennesker opplever acid reflux og til, GERD lider opplever det regelmessig, vanligvis to ganger eller mer per uke. Symptomer inkluderer halsbrann, tørr hoste, sår hals og vanskeligheter med å svelge. Selv om det er ingen kur for GERD, det finnes behandlinger for å lette symptomene når de oppstår. Disse inkluderer reseptbelagte og over-the-counter medisiner så vel som hjemme rettsmidler.

Medisiner

Tar over-the-counter eller reseptbelagte medisiner kan bidra til å lette GERD symptomer. De raskest virkende medisiner er syrenøytraliserende, som nøytraliserer magesyren for midlertidig lindring. Selv antacids kan berolige syre refleks smerte raskt, kan Hjelpe bli kortvarig på grunn av hastigheten som de er fordøyd fra magen. For å forlenge deres effektivitet, prøve å ta to syrenøytraliserende tabletter før måltidet. Dette vil bremse fordøyelsen av syrenøytraliserende gjennom magen for mer langvarig lindring.

Andre medisiner inkluderer H-2 (histamin) reseptor blokkere og protonpumpehemmere. Begge alternativene kommer i over-the-counter og reseptbelagte-styrke doser. H-2-reseptorblokkere virker ved å hindre utgivelsen av magesyre. Tatt før et måltid, er de ikke så hurtigvirkende som antacids, men tilbyr mer langvarig lindring.

Protonpumpehemmere brukes til forebygging fremfor lindring av GERD fakkel-ups. De virker ved å stoppe produksjonen av syre i kroppen, og kan kreve flere dager for å gi lindring.

Livsstilsendringer

GERD symptomer tendens til å være mindre alvorlig når pasienten er i oppreist stilling, slik at tyngdekraften for å hindre magesyre fra refluxing i spiserøret. Spise måltider to til tre timer før sengetid kan bidra til å forhindre symptom flare-ups ved å tillate mat å forlate magen før sengetid. Sove med hodet og overkroppen forhøyet kan forebygge og lindre symptomer i tillegg. Spesialdesignet wedge puter er tilgjengelig for GERD lider.

Hjem Rettsmidler

Å drikke et glass vann etter hvert måltid kan bidra til å hindre GERD flare-ups ved å fortynne magen syrer og spyling dem tilbake i magen. Andre hjem rettsmidler og urte behandlinger inkluderer ingefær, bitter og eple cider eddik. I "The Doctors Book of hjem rettsmidler," Daniel B. Mowrey, Ph.D., foreslår å ta ingefær kapsler etter hvert måltid for å absorbere magesyre og redusere stress. Han foreslår å ta bitter i kapsel eller flytende ekstrakt skjemaet før måltider for å hindre GERD symptomer. I den samme boken, antyder urte foreleser Betty Shaver drikke eple cider eddik blandet med vann under måltider for lettelse.