Digidexo.com

Hva er hepatitt C Herbal Support?

Hepatitt C er en kronisk, viral sykdom som skader på leveren. Pasienter kan føle enten milde eller alvorlige symptomer, eller kan selv føler ingen symptomer i det hele tatt. Leveren er det organ som filtrerer ut giftstoffer fra blodet. Når det blir betent som med hepatitt C, vil det ikke fungere skikkelig. Hepatitt C er smittsom og er vanligvis overføres gjennom infisert blod. Det er ikke i luften; det kan ikke spres gjennom nysing eller andre tilfeldige kontakter. Hepatitt C-pasienter er vanligvis behandles med medikamentell behandling som interferon og ribavirin. Pasienter kan velge å supplere denne behandlingen med urte støtte.

Sikkerhet

Det er viktig å diskutere urte kosttilskudd med legen din før du tar dem. I noen tilfeller kan de forstyrre medisiner du er på nå. I tillegg er det ingen vitenskapelige bevis på at urte kosttilskudd kan kurere hepatitt C, så det er viktig å fortsette konvensjonell medisinsk behandling.

Milk Thistle

Milk Thistle er en plante som aktiv ekstrakt er silymarin. Det er en vanlig supplement for de som ønsker å støtte leverfunksjonen. Det kan bidra til å forbedre leveren helse ved å redusere betennelse, oppmuntre til vekst av nye leverceller, og redusere oksidering, som skader cellene. Mulige bivirkninger av melk tistel inkluderer kvalme, diaré og oppblåsthet. De som er allergisk mot planter som ragweed, ringblomst, krysantemum og tusenfryd kan også oppleve en allergisk reaksjon på melk tistel.

Lakris Root

Den aktive komponenten i lakris rot er glycyrrhizin. Lakris rot kan bidra til å fremme leveren helse og redusere komplikasjoner som kan oppstå fra hepatitt C. Når leveren er skadet, leverenzymer søle inn i blodet, og en blodprøve som måler dette er en indikator på leverskade. Lakris rot kan bidra til å redusere nivået av leverenzymer i blodet. Men alltid diskutere lakris rot med legen din før du tar det, som det kan forstyrre enkelte medisiner. Bivirkninger, spesielt med langvarig bruk, kan omfatte treghet, høyt blodtrykk og hodepine.

Thymus Extract

Thymus ekstrakt kan bidra til å styrke immunsystemet, noe som kan bidra til å bekjempe hepatitt C. Thymus ekstrakt er laget av kuas thymus kjertler. Fordi det er en mulighet for at det kom fra dyr som var syk, ikke bruk thymus ekstrakt hvis du har HIV / AIDS eller har hatt en organtransplantasjon, som immunsystemet kan være kompromittert.

Interferon bivirkninger

Interferon er en konvensjonell behandling for hepatitt C som kan gi bivirkninger som er vanskelig å håndtere. Noen alternative behandlinger som kan hjelpe pasienter håndtere interferonbehandling er ingefær og johannesurt. Ingefær kan hjelpe til å redusere kvalme og oppkast. Det kan bli tatt som en te og ikke forårsaker alvorlige bivirkninger. Johannesurt kan hjelpe pasienter takle depresjon som kan resultere fra interferonbehandling. Imidlertid bivirkninger omfatter tretthet, svimmelhet og munntørrhet.