Digidexo.com

Verktøy for å skrive ernæring diagnostiske uttalelser

Verktøy for å skrive ernæring diagnostiske uttalelser


Kliniske dietitians bruke ernæring diagnostiske uttalelser for å definere en pasients kostholdsrelaterte helseproblemer. I 2003, American Dietetic Association (ADA) etablert standardisert språk for å skrive ernæring diagnostiske uttalelser, som kommer i form av en PES (problem, etiologi og tegn / symptomer) uttalelse. Den ernæring diagnose er det andre trinnet i Nutrition Care Process. Ifølge ADA, vil bruke Nutrition Care Process føre til mer effektiv behandling, og det vil forbedre dietetiske fagfolkenes anerkjennelse i alle pleie.

Guidebøker

Et viktig verktøy for å skrive ernæring diagnostiske uttalelser er "International Dietetics og ernæring Terminologi (IDNT) Reference Manual: Standardisert språk for Nutrition Care Process," av American Dietetic Association (ADA). Det gir en komplett liste over ernæring diagnose terminologi, en forklaring av begreper og definisjoner, og referanse ark for hver ernæring diagnose. Den er tilgjengelig gjennom ADA Evidence Analysis Library butikken. ADA tilbyr også en IDNT Pocket Guide og online IDNT tilgang for en ekstra kostnad.

Gratis Presentasjon

En gratis læring opplæringen av American Dietetic Association, med tittelen "Grunnleggende ernæring Diagnosis: Kritisk tenkning i andre steget i NCP," er tilgjengelig på nettet. Dette verktøyet er nyttig å lære andre dietitians hvordan å skrive ernæring diagnostiske uttalelser.

Kurs

Iowa State University tilbyr et kurs med tittelen "Utnytte Nutrition Diagnose Innen Nutrition Care Process" som kan tas for en Continuing Professional Education Unit (CPEU). Den er tilgjengelig online gjennom universitetets Dietetics Academy. The American Dietetic Association har også en "NCP In-Depth Sponset selvstendig læring Toolkit", verdt 5 eller flere CPEUs. Den er tilgjengelig gjennom ADA Evidence Analysis Library butikken. Disse kursene gir en mer inngående forståelse av hvordan å skrive og bruke effektive ernæring diagnostiske uttalelser.