Digidexo.com

Hvordan identifisere Obsessive Overspising

Hvordan identifisere Obsessive Overspising


Obsessive overspising er kjennetegnet ved tilbakevendende episoder binge spise uten et forsøk på å kompensere for den overdreven kaloriinntak gjennom fyllingen. Personer som lider av obsessive overspising spiser ikke av sult, men heller for komfort og sikkerhet.

Hvordan identifisere Obsessive Overspising

•  Legg merke til om personen får mye vekt i løpet av kort tid.

Merknad om personen foretrekker å spise alene heller enn med andre. Overeaters er ofte skammer seg over sin oppførsel og vil skjule sine matvaner.

Merknad om personen spiser mer for komfort og pleie enn av sult. Har personen spise etter å ha hørt urovekkende nyheter? Etter en stressende dag på jobben?

Fire observere om personen strekker seg langt for å bli akseptert av andre. Personer som lider av obsessive overspising ofte har lav selvfølelse og en ekstrem trenger å bli akseptert av alle å sørge for at de er likt.

Undersøk om personen har hatt en lang historie med vektproblemer og har prøvd mange vekttap teknikker. Obsessive overspising ofte utvikler fordi en person har aldri lært grunnleggende, sunne matvaner.

Legg merke til om personen skjuler hennes søppel slik at andre ikke vil se hva hun har spist. Hun kan gjemme mat beholdere og ta ut søpla stadig å skjule "bevis" av å spise.

Hint

  • Hvis du mistenker at noen du bryr deg om lider av obsessive overspising, søke profesjonell hjelp. Se "Støtte noen med Obsessive Overspising" og "finne hjelp for noen med Obsessive Overspising," under Relaterte eHows.
  • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.