Digidexo.com

Hvordan jeg pakke Mat med nitrogengass Do?

Hvordan jeg pakke Mat med nitrogengass Do?


Mat blir ofte konservert med nitrogengass (N2). Det er ingen spesiell opplæring eller sertifisering er nødvendig for å bevare din egen mat på denne måten. Det er kostbart hvis du bare bevare noen beholdere med mat på grunn av kostnadene for diverse utstyr som du trenger. Kostnaden blir mindre uoverkommelige hvis du har flere hundre containere med mat å pakke.

Nitrogengass

Kjøpe eller leie en sylinder av nitrogengass. Få renhet trygg nitrogengass. Kjøp en trykkregulator ventil og målere, en slange, en stav (en lengde på kobber vannlinjen vil fungere) 6 inches lenger enn høyden av maten lagringsbeholder og en håndbetjent ventil for toppen av staven. Av sikkerhetsmessige grunner, ikke gi avkall på trykkregulator og måler. En fullstendig sylinder av komprimert nitrogen har et innvendig trykk på 2000 + PSIG (pounds per square inch på måleren). Hvis ventilen er åpne litt for langt, kan det føre til tap av kontroll over metallstav. Den komprimerte gassen montering CGA) beslag kommer i karbon stål, rustfritt stål og messing. CGA beslag som er laget av det samme metallet som regulator organ er best.

Monter

Påfør litt 1/2-tommers bred Teflon tape på gjengene rørskjøter for en god forsegling. Påfør båndet til bare trådene. Ikke legg bånd på sylindertoppen. Ta på vernebriller og gode øreplugger. Åpne flaskeventilen litt. Akkurat nok til å blåse vekk rusk og støv. Stram ventilen ned og sjekke flaskeventilen og nippel for skitt eller riper. Sørg for at overflaten er ren og glatt å tillate en god forsegling. Bruk to fastnøkler til å stramme beslag. Ikke bruk justerbare tang. Stram ned passende med en skiftenøkkel på montering og en på flaskeventilen. Monter slangen til regulatoren. Fest metallstav til den andre enden av slangen. Sjekk for lekkasjer ved å tørke ned overflater med litt ammoniakk-fri oppvaskmiddel og vann. Åpne hvert ventil og presse som du jobber deg ut fra sylinderen slutten.

Pack Food

Bruk rene mat-grade beholdere som vil forsegle tett. Plastbøtter med tettsittende lokk som fungerer best. Linje beholderen med en plastpose, deretter en ren brun papirpose i plastposen. Legg maten i individuelle plastposer, legg den i beholderen og riste det ned for å pakke mat og fjerne luften mellom pakker. La det stå i et varmt rom til mat og luften i beholderen få romtemperatur. Sett staven til bunnen av beholderen. Samle toppen av duken pose og lukker den løst rundt staven. Åpne flaskeventilen til en langsom gasstrømmen. Fyll beholderen meget langsomt for å holde turbulens til et minimum. La det fylle i noen minutter. Sjekk for å se om den er full ved å tenne en fyrstikk, like ovenfor poseåpning. Når det går ut med en gang, la beholderen for å fylle i et minutt. Ta staven og forsegle posen og container. Åpne beholderen for å slippe ut noe trykk. Tett det hvis beholderen begynner å bule.