Digidexo.com

Hvordan få natriumnitrat ut av kroppen

Hvordan få natriumnitrat ut av kroppen


Natriumnitrat er et konserveringsmiddel og maling additiv finnes vanligvis i bearbeidet kjøtt som bacon, pølser, lunsj kjøtt og en rekke andre produkter. Selv om korrosjon hindrer veksten av bakterier, har studier knyttet spise den for forskjellige typer av kreft. Som en farge konserveringsmiddel i kjøtt, gir natriumnitrat forbrukere med en mye mer fristende rød fargetone enn sin naturlige grå farge. Natriumnitrat er også blitt vist å påvirke hvor godt hemoglobin transporterer oksygen i kroppen.

Hvordan få natriumnitrat ut av kroppen

Avgiftning

Avgiftning kan bidra til å eliminere natriumnitrat ut av kroppen din. Detox er der du først eliminere alle de ernæringsmessige giftstoffer. Dette vil bidra til å legge til rette for kroppen din til å fornye seg og ta ut usunn oppbygging inni. Naturlige chelateringsmidler, som chlorella og koriander, er gode måter å hjelpe kvitte kroppen for tungmetaller og fettløselige giftstoffer.

Faste er en annen måte å eliminere natriumnitrat fra kroppen din. En av de mest populære måtene å raskt er ved å spise bare grønnsaker og frukt som er rå eller Juiced. Fasting er en mulighet for fordøyelsessystemet å kvitte seg med giftstoffer. Hvis du velger avgiftning av juicing frukt og grønnsaker, anbefales det at du legger fiber til kosthold.

En annen måte å eliminere natriumnitrat fra kroppen din er å bli klar over de kjemikaliene du forbruker. Regelmessig bruk av natriumnitrat-frie produkter etter avrusning vil bistå i å holde fordøyelsessystemet fritt for uønskede giftstoffer.

Hint

  • Legen din kan også være i stand til å tilby andre alternativer når du adresserer dine bekymringer om natriumnitrat og din helse.