Digidexo.com

Best statiner for å redusere Kolesterol

Den beste statin for å redusere kolesterolet er den som best vil redusere nivået av skadelig kolesterol, kjent som LDL (low-density lipoprotein). Noen statiner er farmasøytisk produsert, andre er natur-produsert. Hver pasient er forskjellig, så det beste statin for én person kan ikke være det beste for en annen. Beslutningen er gjort mellom deg og medisinsk pleie leverandøren.

Naturlig forekommende statiner

Rød ris gjær er et populært naturlig forekommende statin. Red gjær ris dateres tilbake til 800 e.Kr. i Kina. I tradisjonell kinesisk medisin, ble rød ris som brukes til ting som for eksempel å fjerne blod blokkeringer og øker blodsirkulasjonen. Rød ris inneholder naturlig forekommende monacolins. I USA, har rød ris blitt brukt siden 1970 som en helhetlig metode for å senke kolesterolet, ifølge Annals of Internal Medicine.

Vet bivirkningene. De kan være lik de fra reseptbelagte stoffet lovastatin, sier FDA. Det inkluderer hodepine, nedsatt leverfunksjon og fordøyelsessykdommer. Hvis du tar lovastatin du frarådes å bruke rød gjæret ris, ifølge National Institutes of Health.

Red gjær ris koster mindre enn et farmasøytisk statin. Den kan kjøpes over disk i naturlig-mat butikker og i nærings-hjelpemidler deler av andre butikker.

Ifølge FDA, er rød ris gjær ikke er et legemiddel. Fordi det ikke er klassifisert som et legemiddel, er det ikke regulert eller anmeldt.

Farmasøytisk Produsert Statiner

Regulerte statiner er produsert av legemiddelindustrien. Blant de mest populære Lipitor (atorvastatin), lovastatin (Mevacor), Pravachol (pravastatin), Crestor (rosuvastatin) og Zocor (simvastatin), ifølge Mayo Clinic. Den beste statin for å redusere kolesterol vil inneholde konsistente mengder av ingredienser, uavhengig av produsent.

Du vil bli foreskrevet en effektiv dose avhengig av LDL-nivå og familiens historie, fysisk aktivitet, vekt, HDL nivå, plager, alder og livsstilsfaktorer som røyking.

Helse Fordeler

Statiner kan gi mange helsefordeler, inkludert:

Redusert risiko for hjerteinfarkt. Statiner kan bidra til å stabil dine blodkar fôr fordi de inneholder anti-inflammatoriske egenskaper, sier Mayo Clinic. Dette kan gjøre kolesterol plakk mindre sannsynlig til å sprekke, så det reduserer sjansene for et hjerteinfarkt.

Mindre blodkar innsnevring. Blodårene vil være avslappet når du er på statiner. Dette bidrar til å senke blodtrykket.

Redusert risiko for å utvikle blodpropp. Det er fordi statiner har blodfortynnende egenskaper.

Forsiktig

Leverskader kan være et potensielt alvorlig bivirkning av statiner. Vanlige bivirkninger av statiner inkluderer muskel-og leddsmerter, kvalme, diaré og forstoppelse. Pasienter vanligvis ta statiner resten av livet.