Digidexo.com

Behandling for HIV avmagring i ansiktet

En vanlig bivirkning av HIV-behandlinger er avmagring i ansiktet, også kjent som lipodystrofi. Mens årsaken til dette symptomet ikke er helt forstått, er det mistanke om at anti-retrovirale medikamenter foreskrevet for hivpositive er ansvarlige. Som et resultat, blir fettet fordelt i hele kroppen og omfordelt, noe som kan føre til "ansikts wasting". Ansikts wasting oppstår når det naturlige fett i ansiktet brytes ned, fører til et "nedsenket" utseende, spesielt i kinnene.

Sculptra

Sculptra kan administreres av en utdannet lege til bestemte områder i ansiktet. Sculptra virker ved å stimulere kroppens kollagen produksjon. Disse injeksjonene generelt er gitt over en serie av tid, da det gir en bedre kontroll for legen og gir mulighet for en mer gradvis forming av ansiktet. På den annen side, kan disse behandlinger være dyrt og krever en lang-bindingstid, som den aktive ingrediens i Sculptra avhengig av kroppen for å skape den kollagen verket.

Radiesse

Radiesse er også administreres ved en profesjonell via en serie av injeksjoner. Mye som Sculptra, fører det til at kroppen til å lage kollagen som fyller i områder i ansiktet som har blitt utsatt for ansikts sløse. Det er FDA godkjent for dette formålet, men effekten er forbigående, men i enkelte tilfeller kan de vare i flere år. Effektene kan utvides med periodiske "booster" injeksjoner. Det er også svært kostbart og kan koste over $ 100.000 for en full løpet av behandlingen.

Bio-Alcamid

Selv om ikke godkjent for bruk i USA, kan fås denne behandlingen for ansikts sløse i Mexico og Europa så vel som Canada. Med denne behandlingen, er en syntetisk gel injiseres i de rammede områder av ansiktet, hvor en tynn kollagen kapselformer rundt den. Denne modusen for behandling er svært stabilt, slik at den kan produsere langvarige effekter. På den annen side, ofte ser det "naturlige mindre" enn andre behandlinger.

Silikon 1000

Selv om ikke godkjent av FDA for avmagring i ansiktet, er det likevel brukes av enkelte leger. Det administreres via "mikrodråpen teknikken» i hvilke små dråper av silikonoljen som injiseres inn i huden. Mens betydelig billigere (en full løpet av behandlingen kan kjøres litt over $ 2000), er det en sort markedet for produktet, og, som et resultat, ofte kvaliteten lider. Lav kvalitet silikonolje kan føre til støt og klumper under huden, noe som kan være svært smertefullt.

PMMA

Dette er en behandling basert på små mengder av en forbindelse som kalles polymetyl-metylakrylat, omgitt av kollagen fra kyr. Når injisert, kua kollagen brytes ned, slik at kroppen til å gjøre mer kollagen i dens sted. Denne metoden krever vanligvis to behandlinger og kan koste mellom $ 500 og $ 1000 for en full løpet av behandlinger.