Digidexo.com

Om kosttilskudd Pulver

Sports ernæring er big business, finansierer nær en milliard dollar årlig mens strømpe butikkhyllene med pulverblandinger og pillen pakker designet for å gjøre en bedre deg. Enten du er ute etter å pakke på muskel, slanke ned til stranden kroppen status, eller bare ønsker å leve et mer helsebevisst livsstil, disse varierte produkter tilbyr noe for alle som har litt penger å brenne og en god ide om hva de er etter i sitt daglige kosthold, men noen ganger de valgene kan bli forvirrende.

Typer

Produktene er designet med forbrukerens mål i tankene. Den mest allsidige ernæringspulver er whey (eller soya) protein, som det kan legges til nesten hver diett plan for å dekke behovene til den enkelte. Myse er avledet fra melketørrstoff, og soya er hovedsakelig plantebasert, og begge har sine tilhengere. Som med nesten alle pulverisert blanding, er en rekke varianter som tilbys. Andre pulver som kreatin, som hjelpemidler i å beholde vann i kroppens celler, er populær blant styrke utøvere, men ikke for de som ønsker å trimme ned. L-Glutamin (en annen muskel byggmester) og flere energigivende produkter avrunder de fleste selskapenes tilbud.

Bruksområder

Den viktigste funksjonen til kosttilskudd som de pulveraktig drink mikser er å supplere en persons daglige kosthold. Markedsføringen team av de store produsentene hevder at alle de nødvendige næringsstoffene en idrettsutøver eller vanlig mosjonist behov ikke kan hentes fra mat alene, og dermed behovet for å styrke matinntak med konsentrerte former av mikro-og makronæringsstoffer. Pulverne blandes lett med melk (ku eller soya) eller vann, og i tilfelle av proteinet, kan bli tilsatt til is, frokostblandinger, eller havremel.

Fordeler

Ernæringseksperter er enige om at de som er involvert i regelmessig mosjon krever ekstra protein, mer enn stillesittende individer. Den ekstra protein øker bygging av muskelmasse, som igjen øker kroppens evne til å forbrenne fett. Kreatin, en strid som har vært i hyllene i nesten 30 år, har ingen kjente bivirkninger. Fordi krystallisert pulver hjelpemidler i å holde cellene hydrert, postworkout gjenopprettingstiden er kortere, og mange brukere hevder at kreatin øker deres styrke og utholdenhet, samt gir sine muskler en "pumpes" utseende.

Produsenter

Det er ingen mangel på supplement produsenter. Den butikkhyllene kan være pakket med en rekke navn, men de med den lengste resultater synes å stige til salgs toppen. Selskaper som Designer Whey, EAS, Met-Rx (opphavsmannen til protein shake), Pure Protein, og Muscle Tech er populære blant supplement brukere og generelt har det største antall produkttilbud. Spesialitet butikker som supplement giganten GNC lager disse merkene og mer, så vel som sine egne navn-merkevaren linjer.

Advarsel

Selv om de viser en ingrediens etikett, ernæringsmessige pulverisert drink mikser er ikke FDA-regulert, slik at selskapene ikke trenger å forholde seg til strenge føderale kosten retningslinjer. En fersk studie av en forbrukerbeskyttelse gruppe fant at selv om nesten alle pulver inneholdt nøyaktig hva deres label ansikter hevdet, noen pulver var høy i natrium, sukker og kolesterol. Ernæringsmessige pulver er ikke ment å behandle noen sykdom eller sykdom, eller bør de brukes utelukkende i stedet for mat.